El Club - kansikuva

El Club

Rekisteröidy
Chilessä Tyynenmeren rannikolla sijaitsevassa talossa asuu joukko pappeja yhdessä yhden nunnan, Mónican kanssa. Kun he eivät rukoile, he valmentavat vinttikoiraansa seuraavaan kilpailuun. Kun taloon saapuu uusi pappi, käynnistyy odottamaton tapahtumasarja, johon kuuluu hurjia syytöksiä, laukauksia ja jopa itsemurha. Miten ryhmä säilyttää pyhyytensä, jota katolisilta papeilta odotetaan? ”The Club” valaisee synkkiä salaisuuksia ja tutkii Jumalan miesten menneisyyttä. ”The Club” osallistui Berliinin kansainvälisen elokuvafestivaalin kilpasarjaan, jossa se voitti tuomariston palkinnon. Ohjaaja Pablo Larraín (Tony Manero, No) yhdistää jälleen voimansa ylistetyn ja Oscar-ehdokkuuden saaneen ”No”-elokuvansa päätähtien kanssa, ja lähtee uudelle tutkimusmatkalle syvälle Chilen yhteiskunnan sieluun.
Author Watson