Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat makuunin uutuusleffoja.

Kokeile kuukausi maksutta
The Nice Guys

Viikon ensi-ilta: The Nice Guys

Tämän röyhkeän, särmikkään ja riemastuttavan toimintakomedian, päärooleissa komeilevat Russell Crowe ja Ryan Gosling. Watson Makuuni -vuokraamosta löydät The Nice Guy -elokuvan lisäksi läjäpäin komediaa. Makuuni -vuokraamo on sinulle auki 24/7 ja vuokraamasi elokuvat ovat katsottavissasi 48 h.

Luo tunnukset ja vuokraa

Mikä Watson?

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja. Voit käyttää Watsonia tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.
Watson on helpoin tapa katsoa HD-lähetyksiä!

Watson toimii kaikkialla, missä käytössäsi on laajakaista tai wifi. Watsonilla saat käyttöösi puolen vuoden rajattoman tallennustilan sekä kanavien katseluoikeuden kaikissa tuetuissa laitteissa.
Kokeile kuukausi maksutta!

Luo tunnus
Watson Makuuni-vuokraamo netissä
The Making of The Mob: New York 1.9. alkaen katsottavissa C More -ohjelmakirjastosta

C More - Enemmän leffoja ja sarjoja

Oli suunnitteilla sitten leffa- tai sarjaputki, C Moren monipuoliset kanavat takaavat sen, että katsottava ei lopu kesken! C Moresta löydät myös näppärän C More ohjelmakirjaston, joka sisältää kasapäin sarjoja ja elokuvia - juuri niin paljon kuin jaksat katsoa.

Luo tunnus ja tilaa C More

Lataa Watson-sovellus televisioosi.

Katso ja tallenna tv-kanavia, tilaa maksukanavia ja vuokraa Makuunin uutuusleffoja suoraan televisioosi. Watson-sovellus on ladattavissa seuraaviin televisiomalleihin: LG SmartTV (webOS 1.0 ja 2.0), Samsung SmartTV (mallit 2013–2014), Finlux/Luxor/Procaster SmartTV, Sony AndroidTV ja Philips AndroidTV. Kokeile Watsonia kuukausi maksutta: luo Watson-tunnukset ja lataa Watson-sovellus televisioosi heti.

Kokeile kuukausi maksutta

Tätä kaikkea on Watson.

Watson

Katso tv:tä, maksukanavia ja Makuunin uutuusleffoja missä ja milloin vaan. 6 kk:n ääretön tallennustila peruskanaville - tallenna myös jälkikäteen.

0€/kk

Kokeile kuukausi maksutta

Siellä missä sinäkin.

Watsonilla paras tv-viihde on aina mukanasi. Katso siellä missä olet, sillä päätelaitteella jolla haluat.

Helposti televisioon.

Lataa maksuton Watson-sovellus televisioosi ja koko Watsonin tv-viihde on televisiossasi ilman lisälaitteita, myös HD:na!

makuuni

Ei jonotusta, ei pakko-ostoja, katso vaikka video kerrallaan.

Alkaen0,33 €/Leffa

Lue lisää ja tilaa

Watson suosittelee: Jättiläinen

Talvivaaran tarina on tuotu valkokankaalle kriitikoiden ylistämässä, tositarinaan pohjautuvassa draamatrillerissä, Jättiläinen. Watsonin vuokraamosta löydät Jättiläinen -elokuvan lisäksi läjäpäin suosittuja Nordisk Filmin elokuvia. Vuokraamo on sinulle auki 24/7 ja vuokraamasi elokuvat ovat katsottavissasi 48 h

Luo tunnukset ja vuokraa