Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat makuunin uutuusleffoja.

Kokeile kuukausi maksutta
F1-kausi suorana MTV Maxilla.

Watson tarjoaa asiakkailleen: Saksan F1-kisaviikonloppu siellä missä sinäkin.

Watson-asiakkaille on luvassa vauhdin huumaa, kun Watson tarjoaa asiakkailleen Saksan F1-osakilpailun pe-su 29.-31.7. välisenä aikana. Kaikki Watson-asiakkaat näkevät formulat tällöin MTV Max – ja MTV Max HD-kanavilta kanavapaikoilta 49 ja 50. Luo tunnus ja ole valmiina F1 huumaan.

Luo tunnus ja ole valmiina

Mikä Watson?

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja. Voit käyttää Watsonia tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.
Watson on helpoin tapa katsoa HD-lähetyksiä!

Watson toimii kaikkialla, missä käytössäsi on laajakaista tai wifi. Watsonilla saat käyttöösi puolen vuoden rajattoman tallennustilan sekä kanavien katseluoikeuden kaikissa tuetuissa laitteissa.
Kokeile kuukausi maksutta!

Luo tunnus
Watson Makuuni-vuokraamo netissä

Lataa Watson-sovellus televisioosi.

Katso ja tallenna tv-kanavia, tilaa maksukanavia ja vuokraa Makuunin uutuusleffoja suoraan televisioosi. Watson-sovellus on ladattavissa seuraaviin televisiomalleihin: LG SmartTV (webOS 1.0 ja 2.0), Samsung SmartTV (mallit 2013–2014), Finlux/Luxor/Procaster SmartTV, Sony AndroidTV ja Philips AndroidTV. Kokeile Watsonia kuukausi maksutta: luo Watson-tunnukset ja lataa Watson-sovellus televisioosi heti.

Kokeile kuukausi maksutta

Tätä kaikkea on Watson.

Watson

Katso tv:tä, maksukanavia ja Makuunin uutuusleffoja missä ja milloin vaan. 6 kk:n ääretön tallennustila peruskanaville - tallenna myös jälkikäteen.

0€/kk

Kokeile kuukausi maksutta

Siellä missä sinäkin.

Watsonilla paras tv-viihde on aina mukanasi. Katso siellä missä olet, sillä päätelaitteella jolla haluat.

Helposti televisioon.

Lataa maksuton Watson-sovellus televisioosi ja koko Watsonin tv-viihde on televisiossasi ilman lisälaitteita, myös HD:na!

makuuni

Ei jonotusta, ei pakko-ostoja, katso vaikka video kerrallaan.

Alkaen0,33 €/Leffa

Lue lisää ja tilaa
©Disney 2016.

RAKASTETUT DISNEY ELOKUVAT WATSONIN MAKUUNISTA

Watsonin Makuuni-vuokraamosta löydät paljon rakastettavia hahmoja, joita näet mm. Kunnon Dinosaurus ja Zootropolis - Eläinten kaupunki -elokuvissa. Vuokraa elokuva ja katso televisiosta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Watson Makuuni -vuokraamo on auki 24/7, vuokraamasi elokuva on katsottavissasi 48 h.

Luo tunnukset ja vuokraa
Trumbo Watsonin Makuunista

TRUMBO NYT WATSONIN MAKUUNI -VUOKRAAMOSSA!

Trumbon ja monta muuta uutuuselokuvaa löydät Watsonin Makuunista. Vuokraa elokuva ja katso millä laitteella haluat; televisiosta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Watson Makuuni -vuokraamo on auki 24/7, vuokraamasi elokuva on katsottavissasi 48 h.

Luo tunnukset ja vuokraa