Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat makuunin uutuusleffoja.

Kokeile kuukausi maksutta

Viikon ensi-ilta: Pahan kukat

Pahan kukat on ajankohtainen, rosoinen ja katujen musiikin tahdittama tarina uusioperheestä, joka kamppailee lähiölevottomuuksien paineessa. Elokuvan keskeinen hahmo on 15-vuotias Sipe, jonka koskettava suhde velipuoleensa ja vanhempiinsa muodostaa tarinan ytimen. Uhka poreilee pinnan alla koko ajan, kunnes levottomuudet purkautuvat väkivaltaisuuksiin ja mellakoihin - kohtalokkain seurauksin.

Vuokraa Pahan kukat -elokuva ja katso millä laitteella haluat; tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai televisiosta, johon on ladattu Watson Smart TV eli älytelevisiosovellus. Watson Makuuni -vuokraamo on auki 24/7 ja vuokraamasi elokuva on katsottavissasi 48 h.

Luo tunnukset ja vuokraa

Tätä kaikkea on Watson.

Watson

Katso tv:tä, maksukanavia ja Makuunin uutuusleffoja missä ja milloin vaan. 6 kk:n ääretön tallennustila peruskanaville - tallenna myös jälkikäteen.

0€/kk

Kokeile kuukausi maksutta

Siellä missä sinäkin.

Watsonilla paras tv-viihde on aina mukanasi. Katso siellä missä olet, sillä päätelaitteella jolla haluat.

Helposti televisioon.

Lataa maksuton Watson-sovellus televisioosi ja koko Watsonin tv-viihde on televisiossasi ilman lisälaitteita, myös HD:na!

makuuni

Ei jonotusta, ei pakko-ostoja, katso vaikka video kerrallaan.

Alkaen0,33 €/Leffa

Lue lisää ja tilaa

Lataa Watson tv-sovellus älytelevisioosi.

Katso ja tallenna tv-kanavia, tilaa maksukanavia ja vuokraa Makuunin uutuusleffoja suoraan televisiostasi - ilman mitään lisälaitteita. Ja vieläpä HD-kuvanlaadulla!

Watson-sovellus on ladattavissa jo useisiin televisiomalleihin: LG SmartTV, Samsung SmartTV (mallit 2013–2014), Sony AndroidTV, ja Philips AndroidTV sekä Finlux/Luxor/Procaster SmartTV, 

Kokeile Watsonia kuukausi maksutta: luo Watson-tunnukset ja lataa Watson-sovellus televisioosi heti.

Lue lisää täältä

Kokeile kuukausi maksutta
Talviurheilun maailmancupeja MTV Totalilla.

Jäätävä talviurheilukausi MTV Totalilla

MTV Total on talvilajien koti! Talven aikana MTV Totalin monipuolisilta urheilukanavilta näet lähes 200 suoraa lähetystä hiihdon, alppihiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn osakilpailuista. Lisäksi MTV Total -paketista voit jännittää Ruotsin jääkiekkoliigan, SHL:n otteluita sekä jääkiekon Euroopan seuramestaruudesta kisaavan Champions Hockey Leaguen loppuratkaisuja- suorana ja HD:na!

Tilatessasi MTV Total -kanavapaketin saat tämän kaiken lisäksi samaan hintaan MTV Total -ohjelma-arkiston, josta löydät seitsemän päivän ajalta ohjelmia MTV Sport 1, MTV Sport 2, MTV Max ja MTV Juniori -kanavilta. 

Luo tunnus ja tilaa MTV Total

Mikä Watson?

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja. Voit käyttää Watsonia tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.
Watson on helpoin tapa katsoa HD-lähetyksiä!

Watson toimii kaikkialla, missä käytössäsi on laajakaista tai wifi. Watsonilla saat käyttöösi puolen vuoden rajattoman tallennustilan sekä kanavien katseluoikeuden kaikissa tuetuissa laitteissa.
Kokeile kuukausi maksutta!

Luo tunnus
Watson Makuuni-vuokraamo netissä

Watson suosittelee: Ben-Hur

Raamatullisiin aikoihin sijoittuva Lew Wallacen klassikkoteos Ben-Hur sovitetaan jälleen kerran visuaalisempaan formaattiin, kun Wanted-elokuvasta tunnettu Timur Bekmambetov tarttuu aiheeseen petetystä ja orjuuteen myytävästä juutalaisprinssistä. Uudistetun eepoksen pääosassa nähdään juutalaisaatelismies Judah Ben-Hur (Jack Huston) ja tämän adoptoitu roomalaisvelji Messala (Toby Kebbell), joiden välit rikkoutuvat Pontius Pilateksen aikaisessa Jerusalemissa. Pilateksen salamurhasta syytettynä Ben-Hur myydään orjaksi, mutta karkaa vietettyään viisi vuotta kahleissa. Karkumatkallaan hän kohtaa sheikki Ilderimin (Morgan Freeman), joka opettaa tälle hevosvankkuriajajan salat.

Vuokraa Ben-Hur ja katso millä laitteella haluat; tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai televisiosta, johon on ladattu Watson Smart TV eli älytelevisiosovellus. Watson Makuuni -vuokraamo on auki 24/7 ja vuokraamasi elokuva on katsottavissasi 48 h.

Luo tunnukset ja vuokraa
The Young Pope C More Series -kanavalla 26.10. alkaen

C More - Enemmän leffoja ja sarjoja

Oli suunnitteilla sitten leffa- tai sarjaputki, C Moren monipuoliset kanavat takaavat sen, että katsottava ei lopu kesken! C Moresta löydät myös näppärän C More ohjelmakirjaston, joka sisältää kasapäin sarjoja ja elokuvia - juuri niin paljon kuin jaksat katsoa.

Luo tunnus ja tilaa C More