Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat makuunin uutuusleffoja.

Kokeile kuukausi maksutta
The Huntsman: Winter's War

The Huntsman: Winter's War nyt Watsonin Makuunissa

The Huntsman: Winter's War (Metsästäjä ja talvinen taistelu) kertoo, mitä tapahtui ennen Lumikin tarinan tapahtumia. Elokuvan päärooleissa loistavat Charlize Theron ja Chris Hemsworth. Makuuni-vuokraamo on auki 24/7, vuokraamasi elokuvat ovat katsottavissasi 48 h.

Luo tunnukset ja vuokraa

Mikä Watson?

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja. Voit käyttää Watsonia tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.
Watson on helpoin tapa katsoa HD-lähetyksiä!

Watson toimii kaikkialla, missä käytössäsi on laajakaista tai wifi. Watsonilla saat käyttöösi puolen vuoden rajattoman tallennustilan sekä kanavien katseluoikeuden kaikissa tuetuissa laitteissa.
Kokeile kuukausi maksutta!

Luo tunnus
Watson Makuuni-vuokraamo netissä
Champions Hockey League MTV Sport -kanavilla

MTV TOTAL - KIIHDY JA VIIHDY

MTV Total on penkkiurheilijan, leffojen ja sarjaputkien ystävien täydellinen kumppani. Urheilun lisäksi MTV Totalilla näet C Moren laadukkaat uutuuselokuvat, HBO-sarjat heti USA:n ensiesityksen jälkeen sekä lasten oman MTV Juniori -kanavan. Mukana MTV Total -ohjelmakirjasto, josta näet MTV Junior, MTV Max, Sport 1 ja Sport 2 -ohjelmia 7 päivän ajan jälkikäteen. Lisäksi pakettiin sisältyy valtava C More -ohjelmakirjasto, josta katsot sarjat ja elokuvat silloin kun sinulle sopii.

Luo tunnus ja tilaa MTV Total

Lataa Watson-sovellus televisioosi.

Katso ja tallenna tv-kanavia, tilaa maksukanavia ja vuokraa Makuunin uutuusleffoja suoraan televisioosi. Watson-sovellus on ladattavissa seuraaviin televisiomalleihin: LG SmartTV (webOS 1.0 ja 2.0), Samsung SmartTV (mallit 2013–2014), Finlux/Luxor/Procaster SmartTV, Sony AndroidTV ja Philips AndroidTV. Kokeile Watsonia kuukausi maksutta: luo Watson-tunnukset ja lataa Watson-sovellus televisioosi heti.

Kokeile kuukausi maksutta

Tätä kaikkea on Watson.

Watson

Katso tv:tä, maksukanavia ja Makuunin uutuusleffoja missä ja milloin vaan. 6 kk:n ääretön tallennustila peruskanaville - tallenna myös jälkikäteen.

0€/kk

Kokeile kuukausi maksutta

Siellä missä sinäkin.

Watsonilla paras tv-viihde on aina mukanasi. Katso siellä missä olet, sillä päätelaitteella jolla haluat.

Helposti televisioon.

Lataa maksuton Watson-sovellus televisioosi ja koko Watsonin tv-viihde on televisiossasi ilman lisälaitteita, myös HD:na!

makuuni

Ei jonotusta, ei pakko-ostoja, katso vaikka video kerrallaan.

Alkaen0,33 €/Leffa

Lue lisää ja tilaa
Kung fu Panda 3 Watsonin Makuunista

KUNG FU PANDA 3 NYT WATSONIN MAKUUNI -VUOKRAAMOSSA!

Po, tuo rakastettava Kung fu Panda, seikkailee jälleen. Kung fu Panda 3:n ja monta muuta lastenelokuvaa löydät Watsonin Makuunista. Vuokraa elokuva ja katso millä laitteella haluat; televisiosta, tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Watson Makuuni -vuokraamo on auki 24/7, vuokraamasi elokuva on katsottavissasi 48 h.

Luo tunnukset ja vuokraa