Star Wars ja Game of Thrones

Herra watsonin unelmateeveekevät on alkanut. Eilen tuli vuokraamoon uusin Star Wars -the Force Awakens ja C More Playn kirjaston tulee maanantaina Game of Thronesin kuudes kausi. Oi onnea!

Uusin Star Wars  jatkaa tarinaa 30 vuotta Jedin paluun (1983) jälkeen. Mukana on tuttuja näyttelijöitä ja alkuperäistä tarinaa seurataan tarkasti. Elokuva on saanut hyvän vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin, vaikka jatko-osat ja uudelleen lämmittelyt usein teilataan. Elokuva sai viisi Oscar-ehdokkuutta. Suomalainen ihana tubetähti Sara Forsberg pääsi tekemään avaruusolioiden käyttämän kielen.


https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE

Toinen herra Watsonin televisiorakkaus on Game of Thrones –sarja. Sarjan kuudes kausi alkaa tämän viikon lopulla ja ensi viikon alussa ympäri maailmaa ja kiihkeimmillä faneilla laskusi näyttää sekunteja h-hetkeen. Meiltä en ainakaan vielä ole sellaista löytänyt, mutta arvaan, ettei kannata yrittää ehdottaa muuta ohjelmaa maanantai-illaksi.

https://www.youtube.com/watch?v=EI0ib1NErqg

Jos kaipaat hyvää elokuvaa, eikä avaruusseikkailu tai lohikäärmeet kiinnosta, suosittelen lämpimästi Koskemattomat (Intouchables) https://www.watson.fi/pctv/VODView#cat:1928282,order:alphabetical,details:1881583,index:0_81 draamakomediaa. Perheen teinikin oli vaikuttunut ranskalaisesta tositarinaan pohjautuvasta elokuvasta, jossa onnettomuudessa neliraajahalvaantunut miljonääri Philippe etsii taas kerran henkilökohtaista avustajaa. Työ on raskasta ja työntekijät vaihtuvat usein. Slummissa asuva nuori huithapeli Driss kiertää työhaastatteluissa saadakseen työnantajilta allekirjoituksia todistaakseen, että on ollut hakemassa töitä ja oikeutettu työttömyyskorvaukseen. Hän törttöilee työhaastatteluissa ja puhuu suunsa puhtaaksi vain saadakseen tarvittavan allekirjoituksen, mutta Philippe päättää palkata hänet koeajalle, koska hölöttöjän erilaisuus tekee häneen vaikutuksen.

C Morella on toinenkin elokuva, josta perheen teinikin piti. The Day After Tomorrow on klassinen katastrofielokuva ilmastonmuutoksen seurauksista ja ihmisten taistelusta veden ja jään keskellä. Toimintaa, mutta myös ajatuksia herättävää.


https://www.watson.fi/pctv/VODView#provider:cmore,main:1,details:8994491,index:0_0

PS. Jos CMorea ei vielä ole, kannattaa nyt kokeilla, koska kuukauden saa maksutta. Jos sinulla on jo Watson-tunnus, tilaa C More osoitteesta www.watson.fi/fi/tutustumistarjous tai soita asiakaspalveluun 0800 393 330 (arkisin 10-20, la 10-16, maksuton). Tarjous koskee ainoastaan Watson Nordicin asiakkaita ja edellyttää aktiivista Watson-palvelua.

Mukavaa viikkoa teille toivoo,

Rouva Watson