Unelmia F1 -maailmasta

Unelmoimasta itseni yllätin, entäpä, jos elämässä olisikin asiat  menneet toisin…

Kun talvella kirjoitin, että olisi joskus hienoa käydä tunnelmoimassa alppisirkuksen maisemissa Keski-Euroopan laskettelukeskuksissa, niin  haaveena toisena olisi oikeasti päästä glamourin keskelle Monacon F1 -kisaa seuraamaan. Tai mitä sillä kilpailulla on väliä, tosihaaveena olisi päästä yksityisjuhlin Monte Carlon sataman luksusjahdeille, design-vaatteisiin ja -koruihin pukeutuneena, elokuvatähtiä tapaamaan, Moët et Chandon -kuohujuomaa maistelemaan…  Ah, kaikilla naisilla olisi Manolo Blahnikin täydellisesti ruskettuneissa jaloissa, Louis Vuittonin laukut treenatuilla käsivarsilla ja ties vaikka mitä. Mikäs siinä olisi pyörähtää yksityisjetillä keskelle huvittelua, kun lastenhoitajat huolehtisivat lapsista, taloudenhoitajat kodista ja mies tuplaisi omaisuuden kasinolla. Ja ylipäätään voisi lennellä ympäri maailmaa mielenkiintoisten tapahtumien perässä, huutokauppoja, ensi-iltoja, grand prix -kilpailuja, auringonpaistetta, kauniita ihmisiä ja hymyileviä kasvoja kaikkialla. Olisi se vasta glamour-elämää.

Eiku…

Taidan tälläkin kertaa ottaa ilon irti omasta normaaliarjesta vailla sen kummempaa salamavalojen säihkettä tai coctail-partyja, ihan vaan  kotiverkkareissa. Sunnuntaina voisi silti virittää MTV MAX HD:n auki klo 15 ja käpertyä sohvalle miehen ja lasten kanssa seuraamaan Kimin ja Valtterin edesottamuksia F1 Monacon -katuradalla. Ei ole oikeasti onnea parempaa, kuin omat rakkaat omassa kodissa, yhteisellä perheajalla yhteisen asian äärellä. Tai antaa miesväen huolehtia kuskien sijoituksista, varikkostrategioiden analyyseista ja yleisestä pärinästä, itse taidan etupäässä keskittyä silti bongailemaan  julkkiksia ja design-vaatteita ja jos vaikka aina tyylikäs Minttu Virtanen vilahtaisi ruudussa. Huvinsa kullakin!

Ja mitä pahaa siinä on, että keskittyy ulkourheilullisiin seikkoihin?  Ei niin mitään! Kyllä samalla lailla bongailin tyylivirtauksia tai monesti lähinnä niiden puutetta juuri päättyneiden Jääkiekon MM-kisojen katsomoissa! Ehkä nyt Monacossa olisi luvassa hieman enemmän nähtävää naisen makuun. Ja sanottakoon nyt vielä, että tietysti toivon, että suomalaiset pääsisivät kärkisijoille tässä kisassa. Ja hienoa olisi nähdä suomalaisparivaljakko ottamassa  arvokkaasti vastaan pokaaleja ja pystejä Monacon kuninkaallisilta.  Herra Watson vielä opasti, että perinteen mukaan kuohujuoma suihkuaa Monacossa vasta sitten, kun ollaan riittävän kaukana silmäätekevistä. Viime vuonna Nico Rosberg kuulemma kasteli kuitenkin koko talliväen!

Glamour-elämästä unelmointi taitaa olla meidän naisten juttu iästä riippumasta. Sen verran innokkaasti tytär odottaa Radio Disneyn Music Awards 2016 gaalaa. Gaalan punaisella matolla vilisee nuorinson suurimpia fanituksen kohteita ja asiaan kuuluvasti jaetaan palkintoja eri kategorioissa. Gaala näytetään Disney Channelilla perjantaina 27.5.

Tytär on itsekin vakaasti päättänyt alkaa isona poptähdeksi ja toivoo tapaavansa bagstagella suuren idolinsa Justin Bieberin. Äitinä yritän välillä palautella tytärtä maan tasalle, mutta samalla palaa mieliini oma nuoruus ja innokas fanitus. Huoneeni oli vuorattu New Kids On The Blockin julisteilla ja haaveilin meneväni naimisiin ihanan Jordan Knightin kanssa. Voi niitä aikoja.

Perjantaina meillä haaveillaan ihan luvan kanssa, kun tuvan täyttää pienet belieberit. Luvassa on tyttöhömppää, herkkuja, kynsien lakkausta ja tietysti gaalan katselua.

Mitäs mieltä te muuten olette uudesta Watson-selaimen pluginista? Meillä ollaan siitä ihan intona, nyt tietokoneen selaimella mm. leffojen katsominen on entistä mukavampaa kun voi kelata mutkattomammin! Jee!

Näihin kuviin ja tunnelmiin,
Rva Watson