KERRO MEILLE MIKÄ ON SINUN SUURIN LÄPIMURTOSI, VOITA IPAD AIR 2!

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvonnan järjestäjä
Arvonnan järjestäjä on Watson Nordic Oyj, Museokatu 11, 65100 VAASA

Kampanja-aika
Kampanja-aika on 8.11.–13.12.2015  

Palkinnot        
Palkinnon arvo on n. 500 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Arvonta
Palkinto arvotaan kaikkien kampanja-aikana Next -kanavapaketin tilaajien kesken, joiden tilaus on voimassa kilpailun päättymishetkellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa kilpailun päätyttyä, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa.

Arvonnan järjestäjän vastuu
Watson Nordic Oyj rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkintoon. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Anvia Oyj:n konsernin, Makuunin sekä muiden jälleenmyyjien henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.

Voittajat
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Watson Nordicin Facebook- ja kotisivulla sekä uutiskirjeessä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kaikki arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.