Kilpailusäännöt: jääkiekon MM-kisamatka Pietariin 15.-18.5.2016

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on Watson Nordic Oyj, Museokatu 11, 65100 VAASA

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 1.3.–28.4.2016

Palkinnot

Palkintona kahden hengen matka miesten jääkiekon MM-kilpailuihin Pietariin. Matka-ajankohta on Su 15.5.– Ke 18.5.2016. Palkintoon sisältyy liput kahteen Suomen otteluun (Slovakia–Suomi su 15.5. klo 20:15 & Kanada–Suomi ti 17.5. klo 20:15), junamatkat Helsinki-Pietari-Helsinki, viisumit, kuljetukset juna-asemalta laivalle sekä majoituksen aamiaisineen kahden hengen hytissä Leijonalaivassa vain noin 10 min kävelymatkan päässä Yubileiny-hallista. Palkinnon arvo on n. 1000 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Arvonta

Palkinto arvotaan to 28.4.2016 kaikkien MTV Total tai MTV Total Sport -kanavapakettien tilaajien kesken, joiden tilaus on voimassa 30.4.2016. Mikäli voittajaa ei tavoiteta ma 2.5.2016 mennessä, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Watson Nordic Oyj rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkintoon. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Anvia Oyj:n konsernin/Watson-palvelun jälleenmyyjien/Makuunin henkilökunta eivät voi osallistua arvontaan.

Voittajat

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Watson Nordic Oy:n Facebook- ja kotisivullasivulla sekä uutiskirjeessä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Matkustajilla tulee olla passi voimassa vähintään kuusi (6) kuukautta vielä matkan jälkeen.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.