Tositapahtumiin perustuva Tulen Morsian Watsonin Makuunissa

Tositapahtumiin perustuva Tulen Morsian Watsonin Makuunissa

Watson tuo tv-viihteen kaikkiin päätelaitteisiin sinne missä olet. Watsonilla vuokraat helposti huippuelokuvia Watsonin Makuuni vuokraamosta ja katsot sen millä laitteella haluat. Tabletilla, tietokoneella, älypuhelimella tai SmartTV:stä Watson-sovelluksella. Aloita vaikka yhdellä ja jatka toisella.
 

  • Viihdetarjonta yhdessä palvelussa
  • TV ohjelmat tallennusominaisuuksineen
  • HD kanavat ilman lisälaitteita
  • Kanavapaketit
  • Makuuni nettivuokraamo
  • Katso tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.
Tositapahtumiin perustuva Tulen Morsian Watsonin Makuunissa
Tulen Morsian

Tulen Morsian Watsonin Makuunissa

Kätilö Valpurin kasvattityttärestä Annasta koulutetaan kylän seuraavaa parantajaa. Nuori Anna valitsee kuitenkin piian pestin uuden kihlakunnantuomarin Psilanderin palveluksessa. Psilander on saanut tehtäväkseen puhdistaa Ahvenanmaan pakanallisista tavoista ja mustasta magiasta lopullisesti. Myrskyn silmään joutuu Valpurin lisäksi Anna, joka rakastuu naimisissa olevaan Eliakseen. Miehen intohimo sammuu nopeasti ja yksin jätetty Anna päätyy mustasukkaisuudessaan ilmiantamaan Eliaksen vaimon, Rakelin, noitana. Kylän naisia vangitaan epäiltynä liitosta paholaisen kanssa, heidän joukossaan Annan ilmiantama Rakel. Tästä alkaa Annan yksinäinen taistelu tekonsa sovittamiseksi. Elokuvan pääosissa ovat mm. Tuulia Eloranta, Magnus Krepper, Kaija Pakarinen, Antti Reini sekä Elin Pettersdottir.

Tämä ja lukemattomat muut huippuleffat netistä. Vuokraa Tulen Morsian ja katso millä laitteella haluat; tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai televisiosta, johon on ladattu Watson Smart TV eli älytelevisiosovellus. Watson Makuuni -vuokraamo on auki 24/7 ja vuokraamasi elokuva on katsottavissasi 48 h.

Luo tunnus ja vuokraa