Äiti ottaa omaa aikaa joulukiireiden keskellä

Tagit: 

Olen kovin mukavuuden haluinen äiti. Olen monta kertaa olen sanonutkin että hyvä leffa viltin alla sohvalla on minulle se juttu ottaa omaa aikaa. Joulukuu on kiireistä aikaa kun lasten harrastukset päättyvät ja niissä on erilaisia joulujuhlia. Ensi viikolla on koulujen ja päiväkotien joulujuhlat. Kalenteri pitää olla koko ajan kädessä ja ajatuksen ajan tasalla että muistaa viedä oikean lapsen oikeaan paikkaan ja vielä oikeaan aikaan. Mielessä pyörii koko ajan pitikö tänään olla luistimet, uimakamat vai tonttulakki pakattua reppuun ja kenen reppuun ne piti pakata? Tiedättekö mitä tarkoitan?

Onneksi iltaisin lasten mentyä nukkumaan minulla ja herra Watsonilla on hetki yhteistä aikaa. Tosin hieman olen jo iltaisin tehnyt jouluvalmisteluja, kuten joulukoristeita ja kortteja. Kiireen keskellä tarvitsen kuitenkin hetken rentoutumista hyvän elokuvan tai sarjan parissa. Viime viikonloppuna jännitettiin herra Watsonin kanssa kovasti upean Saara Aallon menestymistä. Lähetys tuli sen verran myöhään että viimeisen mainoskatkon jälkeen katsoin ohjelman loppuun tabletilta sängyssä. Kiitos Watson Live TV:n. Finaali oli kyllä huikean jännittävä. On hienoa nähdä lahjakkaan suomalaisen menestyvän noin suuressa laulukilpailussa ulkomaalaisena paikallisia vastaan. Onnea Saara, upea suoritus koko The X Factorin aikana!Tämän viikon uudet elokuvat -vinkkinä annan Bad Moms elokuvan, mikä on saanut ensi-iltansa vuonna 2016. Bad Moms on yhdysvaltalainen komediaelokuva ja sen ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet Jon Lucas ja Scott Moore. Pääosissa näyttelevät viehättävät Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith ja Christina Applegate. Elokuvan julkaistu Watson Makuunissa 12.12.

Elokuva on itsellenikin uusi tuttavuus ja ajattelin katsoa sen viikonloppuna, koska sen aihe jotenkin puhuttelee minua tällä hetkellä. Elokuva kertoo äidistä, joka pitää huolta kaikista muista paitsi itsestään. Elämä on täydellistä ja avioliitto onnellinen. Lapset ovat täydellisiä ja koti on kaunis. Super-äiti Amy on mukana kaikissa mahdollisissa vanhempainkomiteoissa töidensä ohella ja kaikki on helppoa ulospäin. Todellisuudessa hän on romahtamispisteessä. Tästä seurauksena syntyy kapinoivien äitien liitto ja äidit alkavat nauttia täysillä vapaudesta, hauskanpidosta ja hemmottelusta.Muistakaa rentoutua joulukiireiden lomassa. Mukavaa viikonloppua!
Rouva Watson