Black Friday on shoppailupäivä

Tagit: 

Black Friday tuo Amerikasta Suomeen rantautunut shoppailupäivä on tällä viikolla. Black Friday (musta perjantai) on vuosittain amerikkalaisen kiitospäivän jälkeinen päivä ja samalla avaa maassa kauppojen joulusesongin. Kauppojen aukioloaika on pidempi ja verkossa tarjouksia on läpi yön.

Suomessa Black Friday on kasvattanut suosiota vuosi vuodelta. Postiluukusta kilahtaa toinen toistaan parempia tarjouksia ja verkon puolella uutiskirjeissä ja sivustoilla vilahtelee jo ohittamattomia Black Friday tarjouksia. Itse olen lähinnä bongaillut lastenvaatetarjouksia ja urheiluvaatetarjouksia. Herra Watson on alkanut tarkastelemaan TV-tarjouksia erityisen tarkasti. Olen aistivinani että hänellä on TV:n ostokuume.

Haastattelin että mikä olisi Herra Watsonin unelma TV? Se olisi esimerkiksi LG:n 55 tuumainen Smart TV. Hänen mielestä televisiossa pitää olla 4K ( neljä kertaa terävämpi kuin HD) ja paljon liitäntöjä että kaikki kodin viihdelaitteet saa liitettyä siihen. Itsessään telkkarissa ei kuulemma tarvitse olla niin paljoa älyä, sillä äly tulee muista laitteista kuten Watsonista, jonka ohjelmat tulevat Internetin kautta. Ääni on usein telkkaria ostettaessa aliarvostettu juttu. Herra Watsonin mielestä optisilla liittimillä saa aikaan parhaan äänikokemuksen. Minun kriteerit televisiolle ovat hieman pinnallisemmat. Lähinnä miten sen ulkonäkö sopii sisustukseen ja miltä TV näyttää. Olin positiivisesti yllättynyt kun Herra Watson oli näistä samaa mieltä kanssani. Sisustusopit ovat siis menneet perille.

Nykyisen telkkarin tuoman kokemuksen mukaan Watson toimii Smart TV:ssä mutkattomasti. Sen kautta voi tallentaa kätevästi ohjelmia, tilata maksukanavia ja vuokrata Makuunin elokuvia suoraan kaukosäätimellä ilman ylimääräistä boksia ja johtoja. Täältä löytyy lisäohjeita Watson sovelluksen lataamisesta ja käytöstä älytelevisioissa. Käytössä on yli 20 televisiokanavaa ja puolen vuoden rajaton tallennustila!

Se näistä teknisistä asioista ja keskitytään taas kevyempiin aiheisiin. Ajattelin valmistautua hyvin tuleviin Black Fridayn verkkokauppojen tarjouksiin tilaamalla perjantaiksi koko perheelle sushilautasen, ettei aikaa kulu ruuanlaittoon. Majoitun tietokoneen ja tabletin kanssa työhuoneen sohvalle. Tietokoneen kautta tapahtuu tarjousten metsästäminen ja ostokset. Samaan aikaan voin katsoa/ kuunnella tabletista tallentamaani Ex-onnelliset sarjaa. Oletteko katsoneet tätä MTV3:lta tulevaa draamasarjaa? Sarja kertoo viidestä lapsiperheestä, joiden vanhemmat ovat eronneet. Perheet asuvat samassa kerrostalossa, mikä on rakennettu juuri eronneita lapsiperheitä varten. Perheitä yhdistää halu tehdä uudesta elämäntilanteesta mahdollisimman helppoa sekä itselle että lapsille. Mainio sarja.  Mukavaa viikonloppua!
Rouva Watson


Psst. Jos uusi telkkari ei teidän perheessä ole Black Fridayn ostoslistalla, niin kurkkaahan tämä Watsonin Black Weekend tarjous. Pienikokoinen Watson-boksi tuo kaiken sisällön telkkariisi - ja sopii myös sisustukseen! Tilaus kannattaa näppäillä pikasesti, sillä boksit tulevat menemään kuin kuumille kiville! Oman Watson-boksin Black Weekend hintaan pääset tilaamaan tästä.