KESÄAIKAAN

Pääsiäinen oli ja meni, ja kesäaika on täällä - ja F1 -kausi aluillaan.

Olemme koko perhe selkeästi ottaneet menetetyn tunnin takaisin valvomalla tavallista myöhempään. Illalla tekee mieli katsella elokuvia ja sarjoja. Viimeksi eilen pakotin herra Watsonin katsomaan kanssani Robert De Niron ja Anne Hathawayn tähdittämän Intern -elokuvan, vaikka itse ehdin sen jo kertaalleen katsoa, koska se vaan on niin hyvä. De Niro esittää jo eläköitynyttä miestä, joka haikailee takaisin energiseen työelämään ja päätyy muotialan firmaan harjoitteluun. Herkullinen asetelma!

Valoisuus on saanut myös kevätsiivoukseen vauhtia. Haluaisin siivota kaikki kaapit, sekä järjestää kotia uuteen uskoon. Tulipa mieleen lastenhuoneiden kaapistoja kolutessani, että DVD:t ovat Watsonin myötä kadonneet kodistamme kokonaan. Ennen niille oli varattuna kokonainen kaappi, erityisesti lasten lempielokuvat piti hankkia välillä tuplakappaleina. Muistan erityisesti Cars- ja Nemoa etsimässä -levyjen olleen niin kovalla kulutuksella, että vuorosanat osataan edelleen ulkoa.

Vaikka onhan niitä lemppareita nykyäänkin. Let it go -biisi raikaa lähes tauotta nuoren neidin ollessa kotona. DVD -levyjä, VHS- nauhoista puhumattakaan ei ainakaan ole ikävä. Lapset oppivat käyttämään Watsonia itse todella helposti, eikä vanhempia tarvita ohjelmia laittamaan.

Elokuvissa ei juuri tule enää käytyä, kun uutuudet ovat niin nopeasti saatavilla kotisohvalle. Herkkupalvelukin pelaa. Tosin sitä treffifiilistä on hiukan ikävä. Treffifiilistä on myös ensi viikonloppuna taatusti turha hakea, sillä kevään odotetuimmat moottorin jylinät ovat käsillä, kun F1-kauden toinen kisa starttaa 3.4. Watsonin asiakkaana näet kaikki kisatapahtumat MTV Maxilta 1.-3.4. välisen ajan maksutta!

Kevätterkuin Rva Watson