Hei

Haluaisin esitellä teille itseni. Olen rouva Watson, 35-vuotias työssäkäyvä perheenäiti. Harrastan kotoilua, matkailua, sisustusta ja liikuntaa. Tai ainakin haaveilen harrastavani. Todellisuudessa katson mielummin näihin aiheisiin liittyviä sarjoja ja elokuvia televisiota. Perheeseeni kuuluu kolme lasta (5v, 9v ja 13v), mies ja koira.

Tulen kertomaan teille blogissani, mitä Watsonin viihdepalvelusta kannattaa katsoa ja suosittelen elokuvia aikuisille ja eri-ikäisille lapsille. Viikoittain kerron arjen ohella mitä mieheni katselee Watsonista. Hän tietää mitä on tulossa ja mistä kansa kohisee. Lisäksi hän on erittäin kiinnostunut Watsonin teknisistä asioista. 

Kiireisenä rouvana en välttämättä aina ehdi katsoa suosikkiohjelmiani suorana tai muista tallentaa, joten tulen käyttämään tallennusominaisuuksia. Tallennusten avulla voin hypätä ajassa taaksepäin ja aloittaa suosikkiohjelmani katsomisen minulle sopivana ajankohtana. Tahdon teini-ikäisen lapseni oppivan kieliä joten etsin hänelle sopivaa katsottavaa myös ulkomaisilta televisiokanavilta. Alakouluikäisen lapseni televisionkatselua seuraan ja autan häntä sopivien ohjelmien löytämisessä. Pienin lapsistani viihtyy piirrettyjen parissa, mutta välillä on vaikea tietää, mitkä ohjelmat hänen ikäisilleen sopivat. Vinkkaan siitä myös teille.

Käytettyäni Watsonia kesämökillä kännykällä ja tabletilla, halusin kotiin palattuamme asettua sohvan nurkkaan katsomaan elokuvia ja sarjoja perinteisen television kautta. Tästä syystä otin käyttöön Watsonin boksin. Sen asentaminen olikin yllättävän helppoa ja iso plussa siitä että itse laite on pieni (ja valkoinen). Myönnän, että olen vähän laiska lukemaan käyttöohjeita. Kun sain laiteen kytkettyä langattomaan verkkoon, rupesi telkkarista tulemaan selkeitä ohjeita kuinka asennus tapahtuu. 


     
Selvisin ja voi miten ihanaa on katsoa elokuvia nyt isolta ruudulta. 

 

 

Tässä esittelyni. Tervetuloa lukemaan vinkkejäni blogista!

Rva Watson