Hei taas!

Tulevana viikonloppuna on tarkoitus suunnata kohti mökkiä ja viettää aikaa ennen kuin talviteloilletalkoot alkavat hieman myöhemmin syksyllä. Nyt saa vielä nauttia elostaan ja olostaan ihan rauhassa.

Suomen luonto näyttää syksyllä upealta ja silmät ja sielu lepää mökkilaiturilta auringonlaskuja katsellen. Mutta joskus Suomessakin sataa ja eiköhän sitä vettä ole tällekin viikonlopulle luvassa. Taidan mökkituvan sohvalla lasten kanssa vilkuilla lauantai-iltana YLEn Avaraa Luontoa, joka johdattaa meidät tällä kertaa varmasti lämpimämpään tunnelmaan, Indokiinan niemimaalle. Villi Kaakkois-Aasia on viisiosainen sarja, jonka ensimmäisessä jaksossa 26.9.2015 ollaan Malesiassa, Borneon saarella. Ei tule mökkimetsissä vastaan yhtä värikkäitä otuksia, vaikka lehtipuut täällä koti-Suomessa kovasti yrittävätkin koreudessa kilpailla! Ja jos saunassa on lämmintä juuri kun ohjelma alkaa, toimii tallennusominaisuus paremmin kuin hyvin myös heti löylyjen jälkeen. Onni on laajakaista myös mökillä!


Kuva YLE

Aion varata miehen kanssa aikaa myös yhden lempisarjamme aloittamiseksi. True Detectiven toinen kausi on saatavilla C More Playn kautta. Ensimmäinen kausi tuli katsottua aikanaan ”suorana” Yleltä, mutta nyt pääsee katsomaan kaikki jaksot vaikka putkeen. Tai ainakin 2-3 jaksoa kerrallaan… Sarja on katsottavissa helmikuuhun 2016 asti, joten ehtinemme… Viime kaudelta on toki kaikki vaihtunut juonta ja näyttelijöitä myöden. Etenkin Matthew McConaughey oli suosikki viime kaudella, mutta Colin Farrell ja Vince Vaughn´kaan tuskin voivat epäonnistua! Jälleen yksi hyvä syy lisää käpertyä miehen kainaloon sohvalla!


Kaiken varalle on suunniteltuna myös koko perheen popparihetki Lomasankarien parissa. Makuunin vuokravalikoimasta löytyvä kotimainen seikkailuelokuva on kuvattu aurinkoisessa Kreikassa (ehkä tulee taas lomakuumetta…) ja siellä Tonin ja velipuoliensa tuikitavallinen lomamatka muuttuu, kun tutuksi tullut paikallinen tyttö kidnapataan. 

Hyvät neuvot ovat kalliit ja monta mutkaa on matkassa, mutta eiköhän kaikille käy lopulta hyvin. Toivottavasti! Poikakolmikkoa näyttelevät Nuutti Konttinen, Veikka Vainikka ja Emil Launo ovat ihan huippuja ainakin trailerin perusteella! https://www.youtube.com/watch?v=46JC5UYFJ4c

Sunnuntaiaamun nukun aivan varmasti, oltiin sitten vielä mökillä tai takaisin kaupungissa. Mies ja jälkikasvu sen sijaan ovat yhtä varmasti ruudun ääressä, oltiin sitten missä hyvänsä, kun Kimi ja kumppanit ajavat Suzukan radalla. Todennäköisesti katsovat tarvittaessa kukin omalta tabletiltaan tai kännykältä, jollei isompaa Watson-ruutua ole tarjolla! Joko viimein Kimi onnistuisi voittamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella?! Japanin GP starttaa jo aamutuimaan klo 7.55 MTV MAX:lla. Tämän tiesi jo kuopuskin, se on kato äiti se aikaelo. Huh!


Viikonlopusta jo haaveillen,
Rouva Watson