Monta Watsonia olohuoneessa

Watsonin perheessä viihdytään keittiössä. Näin loman lopulla kukin käyttää keittiötä omalla tavallaan. Joku istuu myöhäisellä aamiaisella, toinen valmistaa lounasta, kolmas syventyy lehteen ja neljäs katsoo kännykän Watson-tallenteelta eilistä Simpsonit-jaksoa.  Keittiössä sattuu ja tapahtuu, kilisee ja kolisee. Etenkin aamulla on ruuhkaa ja kohta etenkin, kun arki puskee toden teolla päälle


Mutta kun Watsonin perhe rentoutuu iltaisin, siirrytään keittiöstä luontevasti olohuoneeseen. Välillä yhteiset leffaherkut, toisinaan kullakin omat suosikkinaposteltavat. Välillä katsotaan kaikki yhdessä samaa elokuvaa, mutta sattuneesta syystä viime päivinä olohuoneen televisio on ollut viritettynä Rion HD-taajuudelle. Mutta kuitenkin kaikki viihtyvät olohuoneessa, vaikka kaikki eivät urheilusta niin välitäkään.

Yhdessä voi olla, vaikka ruutu olisi eri! Yhdellä on Watson auki tabletissa, toisella omassa kännykässä ja sohvapöydän nurkkaan mahtuu myös läppäri. Ja kaikille löytyy omaa ohjelmaa Watsonin eri palveluista! Sen seuraavan Simpsonit-jakson voi vaikka katsoa tallenteelta.

Yllättäen olen löytänyt itseni sohvalta jännittämässä suomalaisten edesottamuksia olympialaisissa. Yökyöpelöinnin olen jättänyt nuoremmille (ja mr. Watsonille), mutta iltaisin (eli Riossa aamuisin) on nähty hienoja suorituksia, itsensä ylittämisiä, välillä toki pettymyksiä tuloksiin, mutta yhtä kaikki riemukasta urheilujuhlaa.  Vaikea on kuvitella mitään urheilutapahtumaa, jossa urheilija mieluummin olisi kuin juuri olympialaisissa. Verta, hikeä ja kyyneleitä on varmasti vuodatettu litratolkulla, että kisalippu on itse kullekin nasahtanut! Tsemppiä vaan jatkossakin kaikille suomalaisille!

Lapset ovat olleet mielissään, kun uusi Risto Räppääjä -elokuva Yöhaukka on tullut Makuunin nettivuokraamoon. Kaikki alkaa matojen kaivamisesta, mutta päättyy lopulta huimiin seikkailuihin ja tuttujen roolihahmojen odottamattomiin käänteisiin. Kuka muu kuin yöhaukka voi varastaa juuri löydetyn sormuksen? Kuka yöhaukka on? Ja mitä tekemistä Indiana Jonesilla on tässä kaikessa? Antakaa, kun Risto selvittää! Ja tutusti musiikilla on taas tärkeä rooli elokuvassa.

Katso Risto Räppääjä ja Yöhaukka traileri

Näihin kuviin ja tunnelmiin, rva Watsonin tämän viikon blogipostaus on tässä. Ja hyvää koulun alun odotusta!

Ps. Aiemmin keväällä vinkkaamani Yövahti (The Night Manager) -sarja on hyvässä vauhdissa MTV-kanavalla. Tämä erittäin jännittävä ja mukaansa tempaava BBC:n huippusarja löytyy kokonaisuudessaan myös Watsonin C Moren ohjelmakirjastosta.