Olympialaisia ja uusia sarjatuttavuuksia

Penkkiurheiluperhe-Watson on seurannut Rion olympialaisten ensimmäiset viikot tiiviisti suomalaisten suorituksia painonnostossa, purjehduksessa, pyöräilyssä, ammunnassa ja uinnissa. Suoritukset ovat olleet hyviä ja ensimmäinen mitalikin on saatu. Watson onnittelee nyrkkeilijä Mira Potkosta! Yllätykseksi lapset ovat innostuneet katsomaan mm. kenttäratsastusta. Monet lajit ovat perheen pienimmille ihan uusia, joten hauska seurata heidän reaktioita TV:tä katsellessa.

Myönnän, että olympialaisten lomassa olen vaivihkaa ottanut omasta läppäristäni oman ruudun sekä korvanapit, ja katsonut samaan aikaan TV-sarjoja. Selatessani Watsonin Katsottuimmat -kategoriaa löysinkin uuden seurattavan sarjan, yhdysvaltalaisen draamasarjan, Quanticon. Sarjan päähenkilö on FBI-kokelas Alex Parrish, jota epäillään terrori-iskun suunnittelusta.

Yhtenä iltana selasin Makuunin nettivuokraamon tarjontaa ja bongasin Outolintu-leffasarjan Kapinalliselle ja Divergentille jatkoa sarjan kolmannessa osassa Uskollinen. Tarina jatkuu ja vie mukanaan entistä vaarallisempaan uuteen maailmaan, missä hengissä selviäminen vaatii yhä enemmän rohkeutta. Kannattaa ehdottomasti tutustua sarjan kaikkiin osiin vuokraamalla ne Makuunista. 

Olen löytänyt itsestäni tänä kesänä ihan uudenlaisen TV-katsojan. Olen siirtynyt niistä ihanista Solsidan-tyyppisistä sarjoista draaman ja jännityksen puolelle. Välillä kannattaa mennä mukavuusalueen ulkopuolelle ja tutustua uudentyyppisiin sarjoihin ja elokuviin. 

Leppoisaa loppuviikkoa ja pidetään peukkuja suomalaisille olympialaisissa.

Rva Watson