ROUVA WATSON KATSOO

Syksyisin tulee katseltua iltaisin ohjelmia, erityisesti sarjat liimaavat milloin minkäkin ruudun ääreen. Watson -palvelu toimii onneksi niin televisiossa, tabletilla, tietokoneella kuin puhelimellakin. Televisionurkkauksen ollessa varattuna voi napata Padin kainaloon, ja vallata lempinojatuoli katseluhetkeen.

Kuulin huhua, että perjantain Posse -jaksossa on vierailijana ikisuosikkini Cheek, hiukan eri näköisenä vain kuin normaalisti. Tämän katsomme taatusti tyttären kanssa. Ylipäätään sarja on hauska koko perheen ohjelma.

Viime viikolla alkanut Vuosia nuoremmaksi -sarja on todella mielenkiintoinen. Anne Kukkohovin luotsaamassa käännösformaatissa näytetään miten ikäistään vanhemman näköisestä henkilöstä saadaan ammattilaisten käsittelyssä pienillä fiksauksilla taas freesi. Meikillä, kampauksella ja kosmetologin hoidoilla on uskomaton vaikutus! Aion jatkossakin kääntää AVAlle keskiviikkoisin klo 21.

Tai vaihtoehtoisesti käyttää Watson -palvelun tallennustoimintoa, sillä samanaikaisesti YLE Fem esittää jännityssarjaa Ängelby, joka parin ensimmäisen jakson perusteella vaikuttaa huippuhyvältä. Solsidan -sarjasta tuttu näyttelijätär Mia Skäringer on Ängelbyssä aivan toisenlaisessa roolissa. Maanantaina Yle Kakkosella startannut Marja Hintikka Live pureutuu vanhempia askarruttaviin aiheisiin. Sarja herätti jo ennen alkamistaan aikamoisen kohun rohkeilla teemoillaan. Saavatko vanhemmat juoda, entäpä miten on seksielämän laita? Hienoa keskustelua, jään seuraamaan.

Watson kulkeutuu kentän laidalle
Hektisessä arjessa on usein vaikeaa löytää aikaa itselle. Olenkin lanseerannut “Makuuni -maanantain” , jolloin vuokraan Makuuni -palvelusta elokuvan, jonka katson esikoisen jalkapallon tuplatreenien aikana autossa kentän laidalla. Vuokraan elokuvan kotona, ja voin katsoa sen miltä tahansa laitteelta kahden vuorokauden aikana. Perillä kentällä laitan elokuvan pyörimään tabletilta, pistän pipon korville, puhelimen kiinni, ja keskityn elokuvanautintoon rauhassa.

Kotona herra Watson on kokkausvuorossa, ja laittaa yleensä Disney Channelin tai MTV Juniorin pyörimään ruoanlaiton ajaksi. On kätevää, kun samoilla tunnuksilla voi katsella samanaikaisesti eri laitteilta, sillä makumieltymykset katselun suhteen vaihtelevat perheenjäsenten kesken kovasti.

Lauantaina aion kaapata perheen kiireiset lapsoset kainaloon ja verestää omia nuoruusmuistoja katsomalla Subilta Yksin Kotona, joka on kestänyt aikaa todella hienosti.

Toivotan muillekin mukavia hetkiä torkkupeittoon kietoutuneena!

Rouva Watson