RVA WATSONIN SALAINEN RUUTUAIKA

Ollaan jo syyskuussa ja arki rullaa. Illat täyttyvät omista sekä lasten harrastuksista ja töissä on hektistä. Lasten mentyä nukkumaan ollaan lysähdetty herra Watsonin kanssa katsomaan yhdessä elokuvia Makuunin nettivuokraamosta. Vaan ei mitä tahansa elokuvia, vaan rouvan etukäteen valitsemia. Kesällä oli kaikenlaista puuhaa, ja leffatuokiot olivat tauolla, toivotimme elokuvaillat jälleen tervetulleiksi tauon jälkeen.

Kun isompi lapsista on lähtenyt kouluun, ja herra Watsoin kurvannut työpaikalleen päiväkodin kautta, on minun “salaisen” ruutuaikani aika. Rituaaliin kuuluu kuppi hyvää kahvia, kynsien lakkaus ja hetki aivojen nollausta. Tarkastelen nettivuokraamon Uutuudet ja Katsotuimmat -listat, kenties vilkaisen myös trailerit.

Pitkän yhteisen historian ansiosta tiedän, mitkä elokuvat purevat molempien makuun. Valitsen romanttista komediaa halipulaan, kuivaa huumoria hyväntuuliseen iltaan, ja jos olen tosi väsynyt ja haluan luvan kanssa nukahtaa, tieodssa on silloin scifiä.

Tälle illalle klikkasin jo takuuhauskan, Robert de Niron tähdittämän Dirty Granpa -komedian, joka keikkuu Katsotuimmat -listan kärkipäässä. Kahden suosisikki komistukseni (Ryan Gosling, Brad Pitt) tositapahtumiin perustuva elokuva The Big Short on myös katsottava asp. Mies kestäkööt.

Antoisia katseluhetkiä itse kullekin toivottaa Rva Watson