Ja armas aika joutui jo

Viime viikolla laulettiin useampaan otteeseen Suvivirsi, kahden koululaisen ja yhden päiväkotilaisen kevätjuhlissa. Se on aina vaan yhtä liikuttavaa, iloisesti liikuttavaa. Nyt on potkittu kesälaitumille niin oppilaat kuin opettajatkin. Päiväkoti on auki vielä juhannukseen, sitten alkaa koko perheen yhteinen viiden viikon loma.

Isoimmat lapset menivät sporttileirille ensimmäisen lomaviikon kunniaksi. Leirillä kokeillaan erilaisia lajeja viikon ajan. Tällaiset leirit ovat ihan parhaita kun lapset pääsevät kokeilemaan eri lajeja ja sitä kautta voivat löytää sen itselle mieluisan harrastuksen. Ja ennen kaikkea on tekemistä päiväaikaan, muuten isommat lapset viihtyisivät mielellään tabletin ääressä päivät.

Minut on tällä viikolla pitänyt kiireisenä päiväkodin aikuisten kevätlahjat. Ollaan jo pari kertaa tilattu isommalla porukalla hieroja päiväksi päiväkotiin hemmottelemaan aikuisia kiitokseksi kuluneesta vuodesta. Hieroja tekee jokaiselle n.20 min niska-hartiahieronnan työpäivän aikana.

Lisäksi sain herra Watsonilta tehtäväksi hankkia kesäajaksi lapsille jotain extraa automatkoille. Tilasin kokeeksi Watsonin Base-paketin kun oli niin edullinen, vain 8,90 €/kk. Ihan siitäkin syystä että perheen nuorimmainen fanittaa vielä Ryhmä Hau:ta niin kovasti ja näin automatkat mökille sujuvat rattoisammin. Base-paketti pitää sisällään mm. Nick Jr kanavan, jolta Ryhmä Hau löytyy nimellä Paw Patrol.

Tällaisia mietteitä tällä viikolla. Toivottavasti teilläkin on kesäkuu alkanut mukavasti.

Rva Watson