Tervehdys!

Perinteinen tyttöjen viikonloppu edessä ja se tietää ulkoilua, kikattelua, leffoja ja sokerihumalaa eli laatuaikaa tyttären kanssa. 

Olemme ihan kahdestaan ja aiomme nauttia joka hetkestä. Lauantaiaamu aloitetaan avaamalla C More Play tabletista, koska tyttöjen viikonlopun perinteisiin kuuluu löhöillä sängyssä mahdollisimman pitkään kunnes tulee kiljuva nälkä. Ensimmäiseksi katsotaa tietenkin Lego Friendsejä!

Olen toiveikas että nämä ihanat syysilmat jatkuvat ja päästään päivällä pyöräretkelle lähellä sijaitsevaan ihanaan raakakakkukahvilaan. Me tytöt tykätään niistä! Saatetaanpa poiketa paluumatkalla fyysiseen Makuuniin irtokarkkiostoksille. Fyysisessä videovuokraamossa käydessäni olen aina entistä iloisempi kun elokuvat voi vuokrata Makuunista kotisohvalla. Leffa on aina saatavilla, se ei ole koskaan hyllystä loppu ja palauttamisesta ei tarvitse huolehtia. 

Sitä paitsi Watsonilla on tällä viikolla torstaista sunnuntaihin huikea tarjous euron maksavat leffat:

1)      Big Game

2)      Outolintu – Kapinallinen

3)      Napapiirin sankarit, jonka kakkososa on juuri tulossa ensi-iltaan elokuvateattereihin.

Ja siis kukin leffa 1 €/kpl ja Makuuni-vuokraamossa muuten katseluaika on pidentynyt 24 tunnista 48 tuntiin!

Tyttäreni toiveesta vuokrataan kuitenkin viikonloppuna Makuunista, ties kuinka monetta kertaa, Onneli ja Anneli. Tämä ihastuttava elokuva saa jatko-osan, joka tulee pian ensi-iltaan elokuvateattereissa. Sitä ennen on ehdottomasti virittäydyttävä tunnelmaan katsomalla Onnelin ja Annelin ensimmäinen elokuva.

 

 

Nuorempi meistä oletettavasti hyytyy illalla aikaisemmin, joten äiti asettautuu sohvalle ja aloittaa Solsidan-maratonin. Tätä ruotsalaista sarjaa ei voi koskaan katsoa liikaa. Tiedättehän Oven, Fredden ja Mickanin? Jos ette, tutustukaa heihin ehdottomasti C More Playn kautta.

Mukavaa viikonloppua!
Rva Watson