Tammikuu

Lähestyvän kevään aistii jo ulkona, aurinko paistaa ja linnut laulavat. Kiitos tammikuun reippaan kuntoilun aloituksen, askelkin on keveämpi. Tuntuu että pitkä talvi on vihdoin taittumassa. Toki toivomme vielä lumikelejä, kun hiihtolomakin häämöttää  kuun lopulla. Watson on tosiaan matkannut salille kanssani. Välillä olen polkenut crosstraineria ja kuntopyörää Emmerdalen tai Salkkareiden tahtiin, muutaman kerran jopa kurkkasin mitä kuuluu Kauniiden ja rohkeiden porukoille. Viimeksi jäin tuijottamaan kuinka uutuussarjan Ummikot ulkomailla ensikertalaiset pärjäsivät maailmalla. Hassu konsepti, hiukan tuli Satuhäät -fiilis.
 
Leffat säästän katsottavaksi kotiin, sillä kunnon elokuvaelämystä varten tarvitaan torkkupeitto ja sohva, tai muu mukava pesä. 
 
Tällä viikolla Watson Makuunin toisena ensi-iltaelokuvana on kotimaisen laatudraaman Kätilö. Katja Ketun menestysromaaniin perustuva elokuva kertoo suomalaisen Helenan tarinan. Helena rakastuu saksalaiseen SS -upseeriin Lapin sodan aikana. Elokuvan on ohjannut Antti J. Jokinen ja pääosissa nähdään Krista Kosonen, Lauri Tilkanen, Pirkka-Pekka Petelius, Leea Klemola, Tommi Korpela, Seppo Pääkkönen, Elina Knihtilä ja Johannes Brotherus.Kätilö on sekä tarinaltaan että visuaalisesti hyvin vaikuttava. Kohtaus, jossa Krista Kosonen leikkaa hiuksensa jää verkkokalvoille. Suosittelen!

Täysin toisenlaisia tunnelmia tarjoaa The Last Witch Hunter , Vin Dieselin tähdittämä fantasiaseikkailu. Vin Diesel näyttelee kuolematonta noitienmetsästäjää, jonka täytyy pelastaa New Yorkin kaupunki noitien suunnittelemalta kammottavalta vitsaukselta. Apua hän saa odottamattomalta taholta.

Edelleen Alice on koskettava kertomus Alzheimerin tautiin sairastuvasta psykologista, jota näyttelee roolistaan Oscar -palkittu Julianne Moore. Elokuva on katsottavissa C More First -palvelusta 7.2. alkaen.
 
Lauantaisin on MTV Juniorilla lasten oma elokuvailta klo 18. Tulevana lauantaina tulee Ice Age 3: Dinosaurusten aika.

Nuorimmaisemme sai joululahjaksi oman tabletin, jolta hän katselee itsenäisesti lastenkananavia. Eräs päivä hän kuitenkin yllätti toivomuksella, että tilaisin hänelle Makuuni -palvelusta Professori Balthazar -jakson. Klassikkoanimaatio on jäänyt muistiin omasta lapsuudestanikin.
 
Mukavia katseluhetkiä toivoo rva Watson