Watson-perheen miehet intoilevat

Tagit: 

Perhe Watson on parantunut, ja sen kyllä huomaa. Teiniä ei juuri enää kotona näy, kun koulu ja jalkapalloharjoitukset pitävät kiireisinä. 

Lauantaisin hän sentään on ainakin Valioliigan matsin verran aloillaan. Lauantain 19.9. ottelussa kohtaavat Chelsea ja Arsenal. Tämä toki kiinnostaa, mutta ei sentään yhtä paljon kuin seuraavan lauantain trilleri, jossa Tottenham saa vieraakseen pojan suosikkijoukkueen Manchester Cityn. Valioliigan pelit ovatkin pojan mielestä Watson -palvelun parasta antia. Onneksi hän ei ole lätkän perään, sillä tässä kuussa olisi tarjolla kovan luokan kiekkoa Champions Hockey Leaguen muodossa. Pudotuspelit alkavat 22.9.

Herra Watson penkkiurheilee satunnaisesti hänkin, mutta on viime aikoina nöyrtynyt rouvan tahtoon ja tapittanut jopa Downton Abbey -sarjaa. Muka pakosta, vaikka todellisuudessa kartanon väen kotkotukset kiinnostavat historiaa enemmän.

Odotettu Silta jatkuu 27.9. ja tämä päivämäärä onkin lihavoitu muistiin, Silta kun on meidän yhteistä aikaa. Eikä sitä ilman herra Watsonin kainaloa uskaltaisi katsokaan, niin jännitävä Silta on. Jos sarjalle valitsee Watson -palvelussa “tallenna aina” -tominnon, kaikki jaksot löytyvät jatkossa omasta kansiostaan. Kätevää!

Syksyn tullen herra Watsoniin iski televisiokuume. Vaikka Watson -boxi onkin todella pikkuinen, kiinnosti se vierailulla ollutta vuoden ikäistä siskontyttöäni siinä määrin, että herran television katsomisesta ei ollut tulla mitään. Ongelman ratkaisisi uusi Samsung Smart Tv, jossa Watson -sovellus on valmiina. Ja Samsungin televisioissa on kuulemma loistavat katselukulmat, mitä lie sitten tarkoittaakaan. Pohdinnat ovat sillä mallilla, että Valioliigan sijaan saan seurata lauantaina todennäköisesti kuumeista Smart TV- vertailua ja armotonta hifistelyä.

Rouva Watson, kahvikupposen äärestä


ps. itse en malta odottaa huomista ja Maikkarin Posse -sarjan starttia. Luvassa on varmasti jälleen hulvatonta menoa.