Blogit

Uusimmat uutiset Watsonilta

Chromecast – hifistelijöiden hupia vai kätevä apuri?

Watsonin uusimmissa Android ja iOS -sovelluksissa voi jakaa peruskanavien suorat lähetykset ja verkkotallenteet Chromecast-laitteen kautta. Jos olet teknisesti valveutunut, on kyseessä sinulle jo tuttu juttu. Entä mitä se tarkoittaa normaalille tv:n katsojalle?

Chromecast on varsin vekkuli laite. Se on peukalonkokoinen, television HDMI-liitäntään liitettävä tikku, jonka avulla puhelimella tai tabletilla käytettävä Watson-palvelu näkyy myös tv:ssä ja sovellus toimii kuin kaukosäätimen asemesta. Jos siis haluat katsoa Watsonia televisiosta, on se mahdollista myös Chromecastin avulla ilman muita lisälaitteita.

Mikäli Watsonin käyttö Chromecastin kanssa alkoi kiinnostaa, voit tutustua Chromecastiin Googlen esittelysivulla.

Mikäli Watson-sovelluksesi on päivittynyt automattisesti, on käytössäsi jo Watsonin Chromecast-tuki. Jos et ole vielä päivittänyt Watson-sovellusta, nouda uusin päivitys Applen ja Googlen sovelluskaupoista. Kun Watson-sovellus on käynnissä ja Chromecast käyttövalmiina televisiossasi, sovelluksen oikeaan ylänurkkaan ilmestyy cast-symboli. Napauttamalla symbolia avautuu valintaruutu, jossa tarjotaan verkosta löytyviä Chromecast-laitteita. Valitse haluamasi laite ja valitse tämän jälkeen katsottava ohjelma normaalisti. Sen ajan kun TV-sisältö soi Chromecastin kautta TV:ssä voit halutessasi käyttää puhelimesi tai tablettiasi muihin asioihin. Kun haluat lopettaa ohjelman katsomisen, palaa sovellukseen ja katkaise Chromecast-yhteys.