Blogit

Uusimmat uutiset Watsonilta

Äiti ottaa omaa aikaa joulukiireiden keskellä

Tagit: 

Olen kovin mukavuuden haluinen äiti. Olen monta kertaa olen sanonutkin että hyvä leffa viltin alla sohvalla on minulle se juttu ottaa omaa aikaa. Joulukuu on kiireistä aikaa kun lasten harrastukset päättyvät ja niissä on erilaisia joulujuhlia. Ensi viikolla on koulujen ja päiväkotien joulujuhlat. Kalenteri pitää olla koko ajan kädessä ja ajatuksen ajan tasalla että muistaa viedä oikean lapsen oikeaan paikkaan ja vielä oikeaan aikaan. Mielessä pyörii koko ajan pitikö tänään olla luistimet, uimakamat vai tonttulakki pakattua reppuun ja kenen reppuun ne piti pakata? Tiedättekö mitä tarkoitan?

Onneksi iltaisin lasten mentyä nukkumaan minulla ja herra Watsonilla on hetki yhteistä aikaa. Tosin hieman olen jo iltaisin tehnyt jouluvalmisteluja, kuten joulukoristeita ja kortteja. Kiireen keskellä tarvitsen kuitenkin hetken rentoutumista hyvän elokuvan tai sarjan parissa. Viime viikonloppuna jännitettiin herra Watsonin kanssa kovasti upean Saara Aallon menestymistä. Lähetys tuli sen verran myöhään että viimeisen mainoskatkon jälkeen katsoin ohjelman loppuun tabletilta sängyssä. Kiitos Watson Live TV:n. Finaali oli kyllä huikean jännittävä. On hienoa nähdä lahjakkaan suomalaisen menestyvän noin suuressa laulukilpailussa ulkomaalaisena paikallisia vastaan. Onnea Saara, upea suoritus koko The X Factorin aikana!Tämän viikon uudet elokuvat -vinkkinä annan Bad Moms elokuvan, mikä on saanut ensi-iltansa vuonna 2016. Bad Moms on yhdysvaltalainen komediaelokuva ja sen ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet Jon Lucas ja Scott Moore. Pääosissa näyttelevät viehättävät Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Annie Mumolo, Jada Pinkett Smith ja Christina Applegate. Elokuvan julkaistu Watson Makuunissa 12.12.

Elokuva on itsellenikin uusi tuttavuus ja ajattelin katsoa sen viikonloppuna, koska sen aihe jotenkin puhuttelee minua tällä hetkellä. Elokuva kertoo äidistä, joka pitää huolta kaikista muista paitsi itsestään. Elämä on täydellistä ja avioliitto onnellinen. Lapset ovat täydellisiä ja koti on kaunis. Super-äiti Amy on mukana kaikissa mahdollisissa vanhempainkomiteoissa töidensä ohella ja kaikki on helppoa ulospäin. Todellisuudessa hän on romahtamispisteessä. Tästä seurauksena syntyy kapinoivien äitien liitto ja äidit alkavat nauttia täysillä vapaudesta, hauskanpidosta ja hemmottelusta.Muistakaa rentoutua joulukiireiden lomassa. Mukavaa viikonloppua!
Rouva Watson

​Lahjaksi elokuvavuokraus? Vai kymmenen?

Alkaa olla taas jo se aika vuodesta, että jossain vilkkuu ensimmäinen jouluvalo ja piparintuoksu leijuu nenään jonkun aikaisen testileipomuksista. Joululahjahankinnat saattavat tulla mieleen, vaikka aikaahan vielä on.

Meillä lapset ovat aika pienestä saakka toivoneet joululahjaksi jotain DVD:tä, yleensä sitä juuri sopivasti jouluksi ilmestyvää aikansa hittiä, tai jouluversiota suosikista, kuten Titi-Nallen joulua tai Muumien joulutarinaa. Se paketti on monesti avattu jouluaattona jo varhain iltapäivällä, kun aika ei tunnu kuluvan millään.

Syysflunssa ei jätä meitä - onneksi on Makuuni nettivuokraamo.

Tagit: 

Huono tuuri sairastelujen suhteen jatkuu Watsonin perheessä. Kaikki ovat nyt olleet peräjälkeen flunssan kourissa. Ollaan vuorotellen herra Watsonin kanssa hoidettu potilaita ja kuskattu terveitä lapsia harrastuksiin. Herra Watson sai vielä sählyssä pallon silmään, joten on ollut silmäpuoli tämän viikon. Päiväkohtaista ruutuaikaa ei ole nyt kyllä kirjattu ylös ja erityisesti Makuuni on ollut meidän flunssapäivien pelastaja. 

Makuunin viidakosta vihille

Kuka muistaa ne C-kasetti-kuuntelukirjat? Ne, joissa muistutettiin aina alussa, että ”kun kuulet tämän äänen (PLING), on aika kääntää lehteä”! Minä en muista, mutta herra Watson kertoi muistavansa. Ja tämä välittömästi sen jälkeen, kun ehdotin, että katsottaisiinko joku ilta lasten kanssa viikonloppuleffana Viidakkokirjan uudelleenfilmatisointi.

Tunnetko Eddien?

Olympialaiset ovat päättyneet, urheilijat palaavat kotimaihinsa ja me penkkiurheilijat venyttelemme ja nousemme sohvalta rankan rupeaman jälkeen. Vaikka Suomen kultavuodet ovat vain muisto, on olympialaisissa aina oma suuren urheilujuhlan tunnelmansa. Ei ihme, että niitä seuraavat miljardit ihmiset kodeissaan ja sinne matkustetaan katsojaksi vaikka toiselta puolelta maailmaa. Puhumattakaan niistä tuhansista urheilijoista, jotka harjoittelevat veren maku suussa päästäkseen oman maansa joukkueeseen. Silti vain todella harva pääsee.

Olympialaisia ja uusia sarjatuttavuuksia

Penkkiurheiluperhe-Watson on seurannut Rion olympialaisten ensimmäiset viikot tiiviisti suomalaisten suorituksia painonnostossa, purjehduksessa, pyöräilyssä, ammunnassa ja uinnissa. Suoritukset ovat olleet hyviä ja ensimmäinen mitalikin on saatu. Watson onnittelee nyrkkeilijä Mira Potkosta! Yllätykseksi lapset ovat innostuneet katsomaan mm. kenttäratsastusta. Monet lajit ovat perheen pienimmille ihan uusia, joten hauska seurata heidän reaktioita TV:tä katsellessa.