Blogit

Uusimmat uutiset Watsonilta

Isänpäivä on jo ovella

Juttelin puolihuolimattomasti herra Watsonin kanssa syksystä, arjesta, kiireestä ja rentoutumisesta. Kuinka lapsiperheessä, ja varmaan kaikissa mahdollisissa perheissä arjen rutiinit muodostuvat kiinteiksi rakenteiksi ja rytmittävät eloa ja oloa. Työ, työnhaku, opiskelu, lasten koulunkäynti ynnä muut vastaavat istuvat toisinaan helposti yhteen, toisinaan saa sovitella. Ja samaan soppaan olisi vielä hyvä jättää aikaa harrastuksille, vapaa-aikaa, ihan omaa aikaa omille ajatuksille ja myös aikaa, jolloin ei tarvitse ajatella yhtään mitään. Keskustelu sivusi tällä osaa myös elokuvien, sarjojen ja TV:n katsomista.

Ei liene kenellekään uutinen, että meillä suhtaudutaan intohimoisesti elokuva- ja tv-sarjaviihteeseen. Hektisen arjen vastapainoksi haetaan perheen yhteistä aikaa, mutta myös juuri omaa aikaa ja monesti meillä siihen liittyy kotimaisista ja ulkomaisista huippu tv-tuotannoista nauttiminen. Meillä ei tv:n katselu vertaudu suinkaan aivottomaan töllöttämiseen vaan on aina (no, melkein aina) harkittua toimintaa, jossa on etukäteen päätetty, mitä, ketä tai kenen tuotantoa halutaan katsoa. Herra W yrittää vielä (erityisesti omasta mielestään) löytää yhteyskunnan peilin ja vertauskuvan nykymaailman menoon, oli käynnissä sitten alppihiihto, nordic noir tai kummeli.

Jäin itse pohtimaan syksyä vielä hieman eri näkökulmasta. Tämä on sitä aikaa, kun aikanaan päiväkodista lapsia hakiessa kuuli vihjauksia isänpäiväkorttien askartelusta tai ihan lahjankin tekemisestä. Siinä kohtaa oli vielä hyvin aikaa hankkia jotain itsekin herra W:lle, jotain yhtä täydellistä kuin lasten omakätiset kortit. Pidän itseäni melko hyvänä lahjanostajana. Siinä, missä muut tuskastuvat, että ei nykyihmisille voi ostaa mitään, kun kaikilla on jo kaikkea, minä kyllä löydän aina jotain. Useimmiten hankin lahjoiksi aikaa eri muodoissa. Tajusin juuri löytäneeni miehelleni täydellisen isänpäivälahjaidean jo aikaa sitten. Harmi vain, että se hankinta on jo tehty, mutta meidän tapauksessa se olisi oikeasti täydellinen lahja. Lahjasta nauttisi erityisesti lahjan saaja ja se tuottaisi iloa myös läheisille, unohtamatta edes lahjan antajaa.

Kotona ja perheen parissa viihtyvälle penkkiurheilun ja elokuvien suurkuluttajalle en keksisi parempaa lahjaa kuin se, mikä meillä jo on monesti iltojen rattona. Jo pelkkä MTV Total ja C More -kanavapaketticombo olisi täysosuma, tai puhumattakaan koko Watson-kokemuksesta tallennuksineen ja Makuuni-vuokraamoineen. Herkuttelin ajatuksella, että pystyisin antamaan yhdellä kertaa lahjan, joka toteuttaisi ensimmäistä kertaa yhdistelmän, jossa on isälle omaa aikaa urheilun tai huippusarjojen parissa sekä kuin bonuksena samalla yhteistä aikaa perheelle, kahdenkeskisiä leffailtoja jne…

Mutta kun se jo (onneksi) on, niin pitänee herkkuaamiaisen lisäksi tällä kertaa hankkia vaikka joku hyvä urheilukerrasto! Tarkoittaahan sekin omaa aikaa, kun oikein ajattelee.

t. Rva Watson

 

Unelmia F1 -maailmasta

Unelmoimasta itseni yllätin, entäpä, jos elämässä olisikin asiat  menneet toisin…

MTV Total lätkäkatsomoa kuumimmillaan

Perhe Watson on virittänyt MTV Total paketin paikoilleen ja aloittanut kevään kuumimman turnauksen seurannan. Suomella on hienot pelit takana, peräti viisi voittoa. Patrik Laine on loistanut taidoillaan ja antanut meille katseltavaa kulta-Puljun poissa ollessa. Herra Watsonin mielestä Leijonajoukkueen viisikkopeli on vielä hakusessa, mutta parantunee turnauksen edetessä. Suomella on tällä kertaa mahdollisuus ottaa triplat eli maailmanmestaruus junnuissa, alle 20-vuotiasissa sekä miesten MM-tasolla.

Hei taas

Tagit: 

Miten viikko on mennyt? Nopeasti eikö? En voi käsittää että ensi viikolla on jo joulukuu. Teille ei varmaan ole mikään yllätys, että olen jouluihminen. Kynttilät, koristeet, suklaa ja yhdessäolo ovat ihan parasta joulussa. Meillä on perinteenä käpertyä koko perhe sohvalle joulupäivänä katsomaan yhdessä joku klassikkoelokuva tai sarja. Viime jouluna meillä oli lasten toiveesta Peppi Pitkätossu -maraton. Makuunissa oleva sarja on se alkuperäinen Peppi Pitkätossu vuodelta 1969, mitä itsekin katsoin lapsena.

Apua, hikeä ja kyyneleitä

Ette usko, mutta rouva Watsonista sukeutui eilen mikrotuki ja teknonörtti! Naapuri kysyi minulta (!) apua, kun Watson ei toiminut kunnolla tuliterällä tietokoneellaan. Nettiyhteys oli kuulemma takuuvarma ja aiemmin hankitut tunnukset toimivat normaalisti vanhalla tierokoneella. Eli missä siis vika?

Legoihmettelyä ja alppihiihtopohdiskelua

Kesä on enää muisto vain, mutta talvikaan ei vielä ole koittanut, vaikka radiossa joku jo kehotti asentamaan talvirenkaita. Tämä taitaa olla tätä perussyksyä, jota on niin ihana valaista hyvällä tv-tarjonnalla. Vaikka päivisin on ollut hienoa keliä, on etenkin iltaisin Watsonista tullut meillä ihan korvaamaton kumppani. Se on vain niin helppoa, kun Watson toimii missä vain ja millä vain.