Blogit

Uusimmat uutiset Watsonilta

Legoihmettelyä ja alppihiihtopohdiskelua

Kesä on enää muisto vain, mutta talvikaan ei vielä ole koittanut, vaikka radiossa joku jo kehotti asentamaan talvirenkaita. Tämä taitaa olla tätä perussyksyä, jota on niin ihana valaista hyvällä tv-tarjonnalla. Vaikka päivisin on ollut hienoa keliä, on etenkin iltaisin Watsonista tullut meillä ihan korvaamaton kumppani. Se on vain niin helppoa, kun Watson toimii missä vain ja millä vain.

Tämän viikon omaa aikaa odotan jo. Petri Kotwican ohjaama Henkesi edestä jäi keväällä katsomatta elokuvissa. Nyt se löytyy onneksi jo Watsonin Makuuni vuokraamosta! Laura Birn on aivan huippunäyttelijä, yksi kotimaisista suosikeistani. Lisäksi katson mieluusti elokuvia, joissa on raskaana olevia naisia. Silloin jotenkin näkee erityisen hyvin, osaako joku näytellä tai ohjata. Nyt on kyllä rouva Watsonin odotukset korkealla! https://youtu.be/MXGqatTl7vg


Henkesi Edestä Watsonin Makuunissa

Kenen perheestä ei löydy Legoja? Ihmettelin aikanaan, miksi Lego toi markkinoille erityisesti tytöille suunnatun Friends-palikkasarjan. 

Eikö se perusukkeli enää kelvannutkaan tytöille? Nyt asiaan on jo tottunut ja itse asiassa Lego-palikoiden valikoima pelkästään värien osalta on moninkertaistunut uudistuksen myötä. Ja sitä paitsi Friendseistä tehdyt animaatiot ovat hyviä! Jos eläisimme vielä VHS-aikakautta (Luojan kiitos emme enää elä…), olisi Lego Friends 1 ja 2 -nauhat meillä puhki kulutettu. Nyt Watsonin Makuuni-vuokrapalvelusta löytyy myös Lego Friends 3! Aivan varmasti kaikki lapset kyllä tykkää tästäkin. Pojatkin katsoo, kun tarvitsevat kuulemma inspiraatioita talojen rakentamiseen. Juu juu… :)

En tunnustaudu suureksi urheilun ystäväksi. Alppihiihdossa on kuitenkin jotain sellaista, minkä haluaisin joskus kokea paikan päällä. Valkoisen sirkuksen tunnelmaa ja ilmapiiriä on kehuttu niin, että kun en vieläkään paikan päälle ennätä, taidan vilkuilla kauden avausta MTV MAXilta. Onkohan Itävallan Söldenissä laskettavassa avauskilpailussa suomalaisia mukana? Täytyypä kysyä herra Watsonilta.


Alppihiihdon avaus Söldeniltä 24.10.

Ja vielä muuten komediannälkäisille Watsonista löytyy viikonlopun euron leffaputkessa nämä leffat...


Nuija ja tosinuija kaks • Kummeli V • Kaameat Pomot 2 Watsonin Makuunissa

Näillä mietteillä syksyä eteenpäin! Leppoisia iltoja hyvän viihteen parissa!

Rouva Watson