Blogit

Uusimmat uutiset Watsonilta

Hei taas

Olen ollut niin kiireinen jouluvalmistelujen kanssa viimeisen viikon että en ole ehtinyt edes paljoa Watsonia katsoa. Nyt alkaa olla kaikki jouluvalmistelut viimeistelyä vailla valmiina. Lahjat on hankittu, ruuat valmisteltu, leivonnaiset tehty, koristelut suoritettu ja suurimmat kauppaostokset hoidettu. Olen hakenut inspiraatiota joulun valmisteluihin katsomalla ruotsin TV4 –kanavan ihanan jouluista Jul med Ernst –ohjelmaa. Joulun ajan ohjelmista saa ihania ideoita kotiin ja uusia jouluaiheisia reseptejä, joista saa aina lisää inspiraatiota ruuanlaittoon ja tulee kokeiltua uusia reseptejä ja raaka-aineita.

Lapset ovat jääneet myös jo joululomalle ja heille on suotu vähän enemmän vapauksia Watsonin katselussa. Esikoinen vietti videoiltapäivän kavereiden kanssa katsomalla Näkijän tytär elokuvan. Elokuva kertoo 11-vuotiaasta Dinasta, joka elää yhdessä äitinsä, veljensä Davinin ja siskonsa Mellin kanssa. Dina on perinyt äitinsä näkijän silmät. Hänellä ei ole ystäviä, sillä on vaikeaa olla näkijän ystävä, jota ei pysty katsomaan silmiin. Dinalla on taito nähdä ihmisen pahat teot vain katsomalla silmiin ja saada näin ihmiset katumaan tekojaan.


Näkijän tytär -elokuva Watson Makuunissa

Nuoremmat lapset ovat katsoneet kavereiden kanssa elokuvan Kultahousuinen poika. Elokuva kertoo ruotsalaisesta Mats-pojasta joka kesälomalla löytää housut, joiden taskusta voi kaivaa loputtomasti rahaa. Mats toteuttaa tietysti kaikki unelmansa näillä rahoilla, ostaa esimerkiksi purjeveneen isänsä kanssa.


Kultahousuinen poika -elokuva Watson Makuunissa

Jouluaaton jälkeen laitan villasukat jalkaan, viltin päälle ja asetun tutulle paikalle sohvan nurkkaan. Lasten kanssa ollaan sovittu että katsotaan ainakin ihastuttava Paddington elokuva. Lisäksi Herra Watsonin kanssa tulee varmasti vielä katsottua muitakin elokuvia. Erityisesti Herra Watson odottaa 28.12 MTV Sportilta alkavaa Keski-Euroopan mäkiviikkoa. Muistattehan muuten että tällä viikolla MTV Kanavapaketeista maksuttomassa katselussa on MTV Fakta?

Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa teille kaikille. Syökää hyvin ja muistakaa löhöillä.

Jouluterveisin Rouva Watson