Blogit

Uusimmat uutiset Watsonilta

Makuunin viidakosta vihille

Kuka muistaa ne C-kasetti-kuuntelukirjat? Ne, joissa muistutettiin aina alussa, että ”kun kuulet tämän äänen (PLING), on aika kääntää lehteä”! Minä en muista, mutta herra Watson kertoi muistavansa. Ja tämä välittömästi sen jälkeen, kun ehdotin, että katsottaisiinko joku ilta lasten kanssa viikonloppuleffana Viidakkokirjan uudelleenfilmatisointi. Sain kuulla nopean kyllä-vastauksen, mutta sen lisäksi perinpohjaisen nostalgiapläjäyksen noista punaisista kaseteista ja erityisesti juuri Viidakkokirjasta, Mowglista, Baloo-karhusta, hurjasta Shere Khan -tiikeristä ja kuningas Louiesta. 

”Ja jos laitat tästä siihen blogiin, muista mainita se svengaava musiikki, joka syöpyi pienen pojan tajuntaan!

Eli vaikeaa ei ollut meidän väkeä houkutella Intian viidakkoihin seuraamaan Mowglin kasvutarinaa. Kertomus ja juoni oli tietysti lapsillekin tuttu jo aiemmista Disneyn Viidakkokirja-animaatioista, mutta nyt kyseessä oli näytelty versio, jossa Hollywoodin nykytapaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti! Mutta hienoa tarinaa ei ollut kuitenkaan onneksi pilattu pelkällä erikoistehoste-showlla. 

Ääninäyttelijöinä oli Hollywoodin eturivin näyttelijät Bill Murrayn johdolla, eli tätä elokuvaa ei ollut puhuttu suomeksi. Ehkä hyväkin juuri niin, sillä vauhtia voisi olla jopa liikaa perheen aivan pienimmille. Koko Watson perhe tykkäsi kyllä kovin!

Tämä siis vinkkinä muillekin lapsellisille. Kannattaa katsoa! 

Viidakkokirja on nyt vuokrattavana Makuunin kautta. Traileriin voi tutustua vaikka Youtuben kautta: https://www.youtube.com/watch?v=5mkm22yO-bs

Intian viidakoista on pitkä matka koto-Suomen suveen, mutta menneeseen kesään on ihan mukava luoda vielä viimeinen silmäys. Onneksi ei tarvitse pelkkien muistijälkien varassa muistella jo taaksejääneitä kesäkuukausia, vaan syksyn pimeneviä iltoja voi valaista viimekesäisillä ikuisen rakkauden lupauksilla. Eihän siis ole laisinkaan kummaa, että katson niin kesäkaipuisena kuin häähullunakin Ensitreffit alttarilla -sarjan uutta kautta (AVAlla tiistaisin klo 21.00), mutta kun en katso yksin. Mister Watson katsoo myös! Ja ei vain kehtaa tunnustaa, että on jo koukussa. Ihan vain seurana kuulemma tuijottelee… uskokoon ken tahtoo!

Rakkauden täyteistä syksyä kaikille!

t. rva W