Vuokraa elokuvia netissä - Watsonin Makuunissa.

Vuokraa elokuvia netissä - Watsonin Makuunissa.

Vuokraa elokuvia netissä helposti  Watsonin Makuuni -vuokraamosta. Vuokrattuasi elokuvan sinä päätät, millä sen katsot;  tabletilla, tietokoneella, älypuhelimella tai SmartTV:stä Watson-sovelluksella. Aloita vaikka yhdellä ja jatka toisella. 

  • Pikkurahalla Makuuni uutuuselokuvat - myös HD.
  • Vuokraamo käytössäsi 24/7, elokuvat katsottavissa 48 h
  • Uutuuselokuvat heti katsottavissa
  • Elokuvien vuokra alk. 0,33 €
  • Yli 20 televisiokanavaa
  • Puolen vuoden rajaton tallennustila
  • Voit käyttää yhtä tunnusta viidessä laitteessa
  • Kaikilla päätelaitteilla 
  • Kokeile Watsonia kuukausi ja vuokraa leffa alk. 0,33!
Vuokraa elokuvia netissä - Watsonin Makuunissa.

Uutuuselokuvat heti katsottavissa

Watsonissa uutuuselokuvat ovat heti katsottavissa. Vuokrattuasi elokuvan on se katsottavissasi 48 tunnin ajan.  Uutuuselokuvien lisäksi valikoima kattaa valtavan määrän elokuvia, josta löytyy katsottavaa jokaiseen makuun. Mitä tänään katsotaan? Kotimainen elokuva, toimintaelokuva, dokumenttielokuva, perhe-elokuva vai jotain muuta? Ei jonotusta, ei pakko-ostoja, katso vaikka video kerrallaan. Kirjaudu sisään Watsoniin, pääset vuokraamaan ja katsomaan elokuvan heti!

 

 

Luo tunnus ja vuokraa

Vuokraa elokuvia netissä ja katso millä haluat.

Watsonilla saat elokuvat helposti. Vuokraa ja katso millä laitteella haluat;  

Vuokrattuasi elokuvan on se katsottavissasi 48 h, aloita katselu vaikka televisiosta älytelevisiosovelluksella ja jatka tabletilla!

Luo tunnus ja vuokraa
Fast & Furious 8

Uutuuselokuvat Watsonin Makuunista

Huippusuosittu toimintaelokuvasarja Fast Furious jatkuu odotetun kahdeksannen osan myötä, joka on samalla uutta alkua kokonaan uudelle trilogialle. Dom (Vin Diesel) joutuu asettumaan omaa rikollisperhettään vastaan jouduttuaan mysteerisen Cipherin (Charlize Theron) viettelemäksi. Selkäänpuukotusta ei katota kuitenkaan hyvällä muun jengin silmissä, minkä seurauksena alkaa valtava, mantereet ylittävä takaa-ajo, jonka tarkoituksena on estää maailmanlaajuista kaaosta syntymästä ja tuoda perheeseen takaisin mies, joka perheen alun alkaen pisti pystyynkin. Räjähdyksiä, vauhdikkaita autoja ja toinen toistaan ylitseampuvia toimintakohtauksia tarjoava Fast Furious 8 lataa jälleen täyslaidallisen korkeaoktaanista toimintaa ja tähtinäyttelijöitä vilisevää karismaa ruudulle. Panoksia on korotettu, toimintaa parannettu ja huumoria lisätty tässä upeassa jatko-osassa, joka ei osoita väsymisen merkkejä. Vin Dieselin ja Charlize Theronin ohella elokuvan eturivin näyttelijöihin lukeutuvat muun muassa Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell, Luke Evans ja Ludacris.

Luo tunnukset ja vuokraa