Watsonista paras tv-viihde ja Makuunin uutuuselokuvat.

Watsonista paras tv-viihde ja Makuunin uutuuselokuvat.

Watson kokoaa olennaisimman tv-viihteen yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuuselokuvia. Voit käyttää Watsonia tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.

Watsonin tallennusominaisuudet vapauttavat sinut tv-viihteen ääreen silloin kun sinä haluat. Laita ohjelma tallennukseen ja katso silloin kun sinulle parhaiten sopii, laitteella joka lähelläsi on: SmartTV:stä johon olet ladannut Watson-sovelluksen, älypuhelimella, tabletilla tai selaimella.

  • Viihdetarjonta yhdessä palvelussa
  • Makuuni - leffavuokraamo netissä
  • Tallenna rajattomasti kuudeksi kuukaudeksi
  • Ei enää aikatauluja. Katso kun ehdit.
  • Katso millä laitteella haluat tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.

Kokeile kuukausi maksutta ja osallistut Philips Android TV:n arvontaan (arvo 699 €), kilpailun säännöt.

 

Watsonista paras tv-viihde ja Makuunin uutuuselokuvat.

Lataa Watson tv-sovellus älytelevisioosi.

Katso ja tallenna tv-kanavia, tilaa maksukanavia ja vuokraa Makuunin uutuusleffoja suoraan televisiostasi - ilman mitään lisälaitteita. Ja vieläpä HD-kuvanlaadulla!

Watson-sovellus on ladattavissa jo useisiin televisiomalleihin: LG SmartTV, Samsung SmartTV (mallit 2013–2014), Sony AndroidTV, ja Philips AndroidTV sekä Finlux/Luxor/Procaster SmartTV, 

Kokeile Watsonia kuukausi maksutta: luo Watson-tunnukset ja lataa Watson-sovellus televisioosi ja mobiililaitteeseesi heti.

Kokeile kuukausi maksutta