Kotimaisen elokuvan Jussi-ehdokkuuden saaneet elokuvat Watsonin Vuokraamosta

Kotimaisen elokuvan Jussi-ehdokkuuden saaneet elokuvat Watsonin Vuokraamosta

Eletään kotimaisen elokuvan juhla-aikaa, Jussi-ehdokkaat on julkaistu ja Jussi-voittajat julkaistaan Jussi-gaalassa 24. maaliskuuta. 
Siihen asti sinulla on mainio tilaisuus löytää omat suosikkisi. Hymyilevä mies, Järven tarina, Jättiläinen, Pahan kukat, Bodom.... kaikki nämä ja monta muuta löydät Watsonin vuokraamosta.

Vuokraa elokuva selaimella tai kaukosäätimelläsi Watson SmartTV -sovelluksella tai -boksilla varustetulla televisiosta ja elokuva on heti katsottavissasi! 

Watsonilla saat tv-viihteen kaikkiin päätelaitteisiin - sinne missä olet. Watsonilla vuokraat Makuunin leffoja, katsot ja tallennat tv-kanavia sekä tilaat maksukanavia. Sinä päätät millaista tv-viihdettä haluat.

Kokeile kuukausi! Maksat vain tilaamistasi vuokraelokuvista ja kanavapaketeista.

Kotimaisen elokuvan Jussi-ehdokkuuden saaneet elokuvat Watsonin Vuokraamosta
Pahan kukat Watsonin Makuunissa

Viikon ensi-ilta: Pahan kukat

Pahan kukat on ajankohtainen, rosoinen ja katujen musiikin tahdittama tarina uusioperheestä, joka kamppailee lähiölevottomuuksien paineessa. Elokuvan keskeinen hahmo on 15-vuotias Sipe, jonka koskettava suhde velipuoleensa ja vanhempiinsa muodostaa tarinan ytimen. Uhka poreilee pinnan alla koko ajan, kunnes levottomuudet purkautuvat väkivaltaisuuksiin ja mellakoihin - kohtalokkain seurauksin.

Vuokraa Pahan kukat -elokuva ja katso millä laitteella haluat; tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai televisiosta, johon on ladattu Watson Smart TV eli älytelevisiosovellus. Watson Makuuni -vuokraamo on auki 24/7 ja vuokraamasi elokuva on katsottavissasi 48 h.

Luo tunnus ja vuokraa