LIISAN SEIKKAILUT PEILIMAAILMASSA NYT WATSONIN MAKUUNISSA

LIISAN SEIKKAILUT PEILIMAAILMASSA NYT WATSONIN MAKUUNISSA

Watsonilla saat tv-viihteen kaikkiin päätelaitteisiin - sinne missä olet. Watsonilla vuokraat Makuunin leffoja, katsot ja tallennat tv-kanavia sekä tilaat maksukanavia. Sinä päätät millaista tv-viihdettä haluat.

Kokeile kuukausi! Maksat vain tilaamistasi vuokraelokuvista ja kanavapaketeista.

  • Laaja valikoima Makuunin leffoja, alk. 0,33 € - myös HD!
  • Vuokraamo käytössäsi 24/7, leffat katsottavissa 48 h
  • Kaikilla päätelaitteilla
  • Yli 20 televisiokanavaa
  • Puolen vuoden rajaton tallennustila
  • Voit käyttää yhtä tunnusta viidessä laitteessa
  • Maksukanavapaketit alk. 4,30 €/kk
LIISAN SEIKKAILUT PEILIMAAILMASSA NYT WATSONIN MAKUUNISSA
© 2016 Disney.

Astu mukaan seikkailuun!

Vuoden odotetuin seikkailu on täällä! Watsonin Makuunista löydät Liisan seikkailut Peilimaailmassa ja monta muuta vauhdikasta seikkailuelokuvaa. Makuuni -vuokraamo on sinulle auki 24/7 ja  vuokraamasi elokuvat ovat katsottavissasi 48 h.

Alice on muutaman viime vuoden seilannut meriä isänsä jalanjäljillä. Kun Alice palaa Lontooseen, hän löytää taikapeilin ja palaa ystäviensä luo Alamaailman mielikuvitukselliseen valtakuntaan. Siellä Alice saa tietää, että Hullu Hatuntekijä on menettänyt Enemmyytensä, joten Valkoinen kuningatar lähettää tytön lainaamaan Kronosfääriä, metallista palloa, joka säätää kaikkea aikaa Suuren kellon kammion sisällä. Matkaten ajassa taaksepäin Alice aloittaa vaarallisen matkan pelastaakseen Hatuntekijän ennen kuin on liian myöhäistä.

 

 

Luo tunnukset ja vuokraa

Watsonin Makuuni-videovuokraamosta vuokraat hetkessä uutuusleffat. Leffat ovat katsottavissa 48 h, kaikilla laitteilla. Ei jonotusta, ei pakko-ostoja, katso vaikka video kerrallaan. Kirjaudu sisään Watsoniin, pääset vuokraamaan ja katsomaan elokuvan heti.

Alkaen0,33 €/Leffa

Makuuni TOP 10