Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on Watson Nordic Oyj, Museokatu 11, 65100 VAASA

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 14.1.-31.3.2016

Palkinnot

Sony Android TV, palkinnon arvo on n. 800 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Arvonta

Palkinto arvotaan kaikkien kampanja-aikana C More -kanavapaketin tilaajien kesken, joiden tilaus on voimassa kilpailun päättymishetkellä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa kilpailun päätyttyä, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Watson Nordic Oyj rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkintoon. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Anvia Oyj:n konsernin/Watson-palvelun jälleenmyyjien/Makuunin henkilökunta eivät voi osallistua arvontaan.

Voittajat

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista Watson Nordicin Facebook- ja kotisivullasivulla sekä uutiskirjeessä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä.