mtv total

Isänpäivä on jo ovella

Juttelin puolihuolimattomasti herra Watsonin kanssa syksystä, arjesta, kiireestä ja rentoutumisesta. Kuinka lapsiperheessä, ja varmaan kaikissa mahdollisissa perheissä arjen rutiinit muodostuvat kiinteiksi rakenteiksi ja rytmittävät eloa ja oloa. Työ, työnhaku, opiskelu, lasten koulunkäynti ynnä muut vastaavat istuvat toisinaan helposti yhteen, toisinaan saa sovitella. Ja samaan soppaan olisi vielä hyvä jättää aikaa harrastuksille, vapaa-aikaa, ihan omaa aikaa omille ajatuksille ja myös aikaa, jolloin ei tarvitse ajatella yhtään mitään.

Unelmia F1 -maailmasta

Unelmoimasta itseni yllätin, entäpä, jos elämässä olisikin asiat  menneet toisin…

MTV Total lätkäkatsomoa kuumimmillaan

Perhe Watson on virittänyt MTV Total paketin paikoilleen ja aloittanut kevään kuumimman turnauksen seurannan. Suomella on hienot pelit takana, peräti viisi voittoa. Patrik Laine on loistanut taidoillaan ja antanut meille katseltavaa kulta-Puljun poissa ollessa. Herra Watsonin mielestä Leijonajoukkueen viisikkopeli on vielä hakusessa, mutta parantunee turnauksen edetessä. Suomella on tällä kertaa mahdollisuus ottaa triplat eli maailmanmestaruus junnuissa, alle 20-vuotiasissa sekä miesten MM-tasolla.

Hei taas

Tagit: 

Miten viikko on mennyt? Nopeasti eikö? En voi käsittää että ensi viikolla on jo joulukuu. Teille ei varmaan ole mikään yllätys, että olen jouluihminen. Kynttilät, koristeet, suklaa ja yhdessäolo ovat ihan parasta joulussa. Meillä on perinteenä käpertyä koko perhe sohvalle joulupäivänä katsomaan yhdessä joku klassikkoelokuva tai sarja. Viime jouluna meillä oli lasten toiveesta Peppi Pitkätossu -maraton. Makuunissa oleva sarja on se alkuperäinen Peppi Pitkätossu vuodelta 1969, mitä itsekin katsoin lapsena.

Apua, hikeä ja kyyneleitä

Ette usko, mutta rouva Watsonista sukeutui eilen mikrotuki ja teknonörtti! Naapuri kysyi minulta (!) apua, kun Watson ei toiminut kunnolla tuliterällä tietokoneellaan. Nettiyhteys oli kuulemma takuuvarma ja aiemmin hankitut tunnukset toimivat normaalisti vanhalla tierokoneella. Eli missä siis vika?

Legoihmettelyä ja alppihiihtopohdiskelua

Kesä on enää muisto vain, mutta talvikaan ei vielä ole koittanut, vaikka radiossa joku jo kehotti asentamaan talvirenkaita. Tämä taitaa olla tätä perussyksyä, jota on niin ihana valaista hyvällä tv-tarjonnalla. Vaikka päivisin on ollut hienoa keliä, on etenkin iltaisin Watsonista tullut meillä ihan korvaamaton kumppani. Se on vain niin helppoa, kun Watson toimii missä vain ja millä vain.