Tuki

Etämyynnin peruutusehdot

Etämyynnillä tekemälläsi sopimuksella on 14 päivän peruuttamisoikeus. Mikäli päätät peruuttaa tekemäsi sopimuksen, tulee sinun tehdä alla oleva peruuttamisilmoitus. Peruessasi sopimuksen, on sopimukseen sisältyvä laite palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Huomioithan, että digitaalisilla sisällöillä ei ole peruuttamisoikeutta, kuten esimerkiksi Vuokraamosta tilattavilla videoilla.

Mikäli olet ottanut laitteen käyttöön peruutusaikana ja peruutat tekemäsi sopimuksen, vastaat laitteen arvon alentumisesta. Laitteen käyttöönotosta seuraava arvon alentuminen on 30 % laitteen arvosta. Jos laite on myyntikelvoton, vastaat laitteen arvosta kokonaisuudessaan. Laitteen käyttöönotosta seuraava arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan sinulta jälkikäteen. (laitteen arvo, Watson TV-tikku/Watson Viihde –boksi 139 €)

Peruuttamislomake

Jotta peruutuksesi voidaan käsitellä, täytä sopimusta koskevat kohdat erityisen huolellisesti. Ohjeet laitteen palauttamiseksi saat vastaanotettuamme peruutuksesi.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Image CAPTCHA