Watsonin uudistunut Makuuni on nyt täällä!

Watsonin uudistunut Makuuni on nyt täällä!

Watson - tv netissä tuo tv-viihteen kaikkiin päätelaitteisiin sinne missä olet. Watsonilla vuokraat helposti leffoja Watson Makuuni vuokraamosta, katsot ja tallennat tv-kanavia ja tilaat maksukanavia. Sinä päätät millaista tv-viihdettä haluat.

  • Uudistunut, laaja elokuvatarjonta Watsonin Makuuni -vuokraamossa
  • Vuokraamo käytössäsi 24/7, leffat katsottavissa 48 h
  • Voit käyttää yhtä tunnusta viidessä laitteessa
  • Kaikilla päätelaitteilla
  • Elokuvat alkaen 0,33 €/vuokraus
Watsonin uudistunut Makuuni on nyt täällä!
The Revenant

Vuokraelokuvan hinta määräytyy suosion mukaan

Watsonin Makuunin leffavalikoima on kasvanut runsaasti ja lisää tulee päivittäin. Kesän aikana leffavalikoima tulee kattamaan jopa 3000 elokuvan valikoiman!

Myös elokuvien hinnoittelu on kokenut täyden muutoksen. Jatkossa leffan hinta perustuu elokuvan suosioon - kun leffaa vuokrataan paljon, hinta on korkeampi. Katsojamäärän laskiessa myös leffan hinta laskee.

Uutuuselokuvien hinta on hieman alle viisi euroa, mutta vanhempien elokuvien hinta voi laskea jopa 0,33 euroon. Jatkossa Watsonin Makuuni-vuokraamossa on tarjolla myös viikoittain vaihtuvia ilmaisia elokuvia. Vuokrausaika säilyy vastaisuudessakin 48 tunnissa.

Kesän tulevia huippu-uutuuksia: Deadpool, Steve Jobs, Creed, Son of Saul, Macbeth, Eddie The Eagle ja Brooklyn.

Kokeile kuukausi ja vuokraa leffa

Watsonin Makuuni-videovuokraamosta vuokraat hetkessä uutuusleffat. Leffat ovat katsottavissa 48 h, kaikilla laitteilla. Ei jonotusta, ei pakko-ostoja, katso vaikka video kerrallaan. Kirjaudu sisään Watsoniin, pääset vuokraamaan ja katsomaan elokuvan heti.

Alkaen0,33 €/Leffa

Makuuni TOP 10