Kovaa ja korkealta

Maaliskuuta mennään jo kovaa vauhtia ja etenkin herra Watsonilla keväinen vauhti on ovat lisääntynyt samaa tahtia Kimi Räikkösen ja Barcelonan testimenestyksen kanssa. Kyltymättömänä odottaa herra jo Formula 1 -kauden alkua ja perjantaita 18.3, jolloin Australian osakilpailun ensimmäinen harjoitussessio starttaa. Se on kohta taas joka toinen viikonloppu Maranellon punaisia oreja täynnä TV-huone, kun pojatkin tuovat kavereitaan katsomaan suoria kisalähetyksiä MTV Maxilta! :)

Sitä ennen kierroksia nostattaa Mission: Impossible - Rogue Nation (12.3. klo 00.30 C More Hits ja klo 22.00 C More First), jossa Tom Cruise palaa Ethan Huntin rooliin ja ottaa jälleen vastaan – niin tietysti vaarallisen tehtävän. Nyt soi jo alkutunnari kaikilla korvissa, eikö! Piti Tom Cruisesta mitä hyvänsä, niin näissä leffoissa mies on paikallaan ja täysin korvaamaton. Aiemmat leffasarjan osat on toki tullut nähtyä, mutta nyt on hyvä aika päivittää tuoreinkin osuus katsottujen listalle.

https://www.youtube.com/watch?v=pXwaKB7YOjw

Vauhti ja vaaralliset tilanteet sen kun jatkuvat… Uusin James Bond -elokuva, SPECTRE, löytyy jo Makuunin vuokravalikoimasta, mutta sain vihivinkkiä, että se seuraavaksi Bondiksi huhuiltu Tom Hiddleston on juuri nyt valloittamassa C More Playta The Night Manager -sarjassa (https://www.youtube.com/watch?v=g-ZcaKdvML8). Kyseessä on aivan tuore kahdeksanosainen sarja, josta on nyt julkaistu vasta pari ensimmäistä jaksoa. Temaattisesti suurvaltapolitiikan, asekaupan ja entisten sotilaiden yhdistäminen ei ehkä ole juonellisesti se maailman suurin innovaatio, mutta kovasti on kehuttu tätä sarjaa. Ensimmäisessä osassa ollaan keskellä arabikevään intensiivisintä vaihetta, kun kairolaisessa hotellissa vaihdetaan tietoja salaisista asekaupoista ja yöportieeri sattuu olemaan kuulolla. Rouva Watson varaa täten sohvan...Photo credit: Francois Duhamel Copyright: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved. 
https://www.youtube.com/watch?v=z4UDNzXD3qA

Vauhtia ja vaaroja siis tämä kuukausi! No, onneksi pääsiäinen jo kohta kolkuttelee ja pääsee siinä ehkä vähän rauhoittumaan.

Rva Watson

p.s.

Juuri viime viikolla pääsin kertomasta Leonardo DiCapriosta, niin eikö 19.3. klo 22.00, C More First -kanavalta tulee Martin Scorsesen ohjaama The Wolf of Wall Street. Tämä leffa on kyllä mustaakin mustempi (tragi)komedia rahan vallasta ja voimasta. Ahneella Leonardolla on enemmän! Vai onko? Jotenkin nyt ollaan kyllä kovin kaukana kohtuudesta ja ilmastohuolista, mutta toisaalta, toki näinkin liioittelemalla saadaan perimmäinen viesti perille…

https://www.youtube.com/watch?v=iszwuX1AK6A