Lapset kipeänä, Watson auttaa!

Ei kevättä ilman flunssakierrettä, sanoi entinenkin naapuri, ja oli kyllä enemmän kuin oikeassa. Watsonin perheessä on viime aikoina kukin vuorollaan joutunut sänkypotilaaksi. Onneksi pahimmalta ollaan vältytty ja kotikonstein (lepoa!) on saatu taudit talttumaan. Siinä, missä lapsilla on joskus flunssaisena liikaakin energiaa seinille hyppimiseen, on Watsonin nettivuokraamosta löytynyt taas hyviä leffoja pitämään nuorisoa aloillaan.

Peter Panin syntytarinan kertoma Pan kertoo toki kaikkien tunteman sadun, mutta tämänkertaisessa toteutuksessa on paljonkin, miksi tämäkin kannatti tehdä. Pelkästään Hugh Jackman Kapteeni Mustapartana olisi toki riittänyt syyksi uusintafilmatisoinnille, mutta itse asiassa Peterin roolissa Levi Miller onnistuu myös mainiosti! Ja hyvin oli kyllä laajennettu Mikä Mikä-maan legendaa. Pan löytyy Makuunin vuokravalikoimasta. Panissa oli runsaasti fantasiaa, sopivasti vauhtia, ripaus jännitystä ja mukavasti huumoria, niin johan talttui flunssat!


Katso trailer: https://www.youtube.com/watch?v=UHl8F60t-ss

Samat sanat pätevät myös Guillermo del Toron ohjaamaan Manolon lumoavaan matkaan. Lapset tunnistivat meksikolaiset tarumaailman elävine kuolleineen Little Big Planet -pelistä ja aikanaan jo trailerin nähtyään painoivat elokuvan mieleen. Onneksi tämä löytyi nyt C Moren valikoimasta, niin saatiin hypätä satuun mukaan. Rakkaus tietysti tässäkin voittaa ja rouva Watson oli kyllä liimaantuneena kuumepotilaiden kainaloon koko elokuvan ajan! Ja taas parannuttiin ainakin vähän. Katso trailer: https://www.youtube.com/watch?v=hVOnByRE74Y

Mr Watson ei ole joutunut flunssan kouriin koko vuonna, mutta kuumetta on silti piisannut urheilun saralla. Helpotuksen toi onneksi taas Watson-paketti, sillä Formula 1-kisojen alettua Watsonista löytyi aktivoitavaksi tuhti paketti monipuolista urheilua. MTV Total Sport + Sports urheilupakettitarjoukseen kuuluu: MTV Max, MTV Max HD, MTV Sport 1, MTV Sport 1 HD, MTV Sport 2, MTV Sport 2 HD, C More Golf HD, C More Tennis, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Fuel TV HD, Extreme Sports, Motors TV, Nautical Channel, Trace Sport Stars.

26,90 euroa / kk tästä lystistä ei ole paljon jos herra Watsonin kuumeenkin saa sillä laskemaan!

Villahuopa on tullut nyt siis tutuksi itsellekin menneinä päivinä, mutta eiköhän tämä tästä, kun on lääkitys kunnossa! Toivottavasti pääsisi jo pian puutarhaankin kuopsuttamaan.

Valoa kohti!

Rva Watson