TELEVISIOTON OLOHUONE?

Olen sisustushullu, ja haen jatkuvasti uusia idoita kotiimme. Näin kaamosaikana kotoilu siirtyy uusiin sfääreihin, ja olen rakentelemassa kynttilä- ja tyynyasetelmia joka puolelle asuntoa.

Rakastan asuntoamme, mutta olohuoneessa on yksi ongelma. Televisiolle on hankala löytää paikkaa. En kannata perinteistä sohvaryhmä- tv-taso -muodostelmaa, ja haluaisin luopua jossain vaiheessa televisiosta olohuoneessa kokonaan. Herra Watson intoilee edelleen älytelevisosta ja on eri mieltä. Yritin selittää, että homma toimisi kuten moderneissa toimistoissa, joissa jokainen tuo läppärinsä kulloinkin vapaana olevaan työtilaan, mutta herra Watson ei vielä ole valmis luopumaan kannastaan. 

Itse vien läppärin tai tabletin mukanani milloin minnekin kodin viihtyisään nurkkaan, kääriydyn vilttiin ja luon katselusopen. Parasta on kasata suurelle parivuoteellemme muutamat ekstratyynyt, ja pesiytyä toviksi omaan rauhaan. Katselulistan kärjessä on C More Play -ohjelmakirjastosta löytyvä romanttinen brittikomedia Love, Rosie , joka kertoo lapsuudenystävistä, jotka tajuavat rakastavansa toisiaan. Juuri tällaista kaivataan piristämään marraskuun ankeutta.

C More Play  on myös sarjoja rakastavan kaveri, sillä siellä on ohjelmia laidasta laitaan ruotsalaisdekkareista Game of Thronesiin. C More Play on MTV Total -paketin tilanneille ilmainen.

 

Olen itse luopunut ohjelmien katselusta televison kautta lähes kokonaan. Koneelta Watson -palvelusta näkee yhdellä silmäyksellä mitä miltäkin kanavalta tulee parhaillaan, kuten myös Makuunin uutuudet sekä omat tallennukset. 
Television katselu on todellakin murroksessa. Watson tarjoaa eniten mahdollisuuksia, sillä se kattaa vapaat kanavat,  tallennusmahdollisuuden, elokuvien vuokrauksen sekä maksulliset kanavapaketit. On kätevää kun kaikki löytyy samasta osoitteesta, olitpa itse missä hyvänsä. 

Olisitko itse valmis luopumaan telkkarista olohuoneessa?

kyselee innostuneena Rva Watson