Tonttupuuhia

Huh, mitenkäs tämä joulukuun alku hujahti lähes huomaamatta ohitse ja ollaan jo kohta puolessa välissä kuuta. Kerrankin välähti ja laitoin Watson -palvelun tallentamaan Linnanjuhlat, jotta saatan rauhassa palata suosikki-ihmisten ja -pukujen pariin. Siinä se maanantai-ilta menikin ihastellessa Lottia ja niiskuteltua veteraanien laulua. Nyt on kuitenkin orientoiduttava jo pikaisesti lähestyvään jouluun.

Huomaan hienoisen joulustressin hiipivän, kun on sitä sun tätä menoa ja juhlaa joululahjaostoksista puhumattakaan. Tonttupuuhiin saa nuorimmaiselta rauhan vaikkapa Disney -paketin avulla. Paketti maksaa alle vitosen kuussa, ja sisältää kolme Disney -kanavaa. Kanavilla seikkailevat mm. Finias ja Ferb, Sofia ensimmäinen, Hannah Montana, Chuggington, ym. tutut hahmot. Aamuvirkkujen Star Wars -fanien vanhempia ilahduttanee tieto, että Disney Channel esittää Star Wars Rebels -ohjelmaa lauantaiaamuisin klo 6.30.

Juniorilla perheen pienimmät voivat seurata mm. Ti-Ti Nallen ja muun nalleperheen puuhia.

Makuunin puolelta Onneli ja Anneli, sekä Me Rosvolat ovat meillä paljon katsottuja, mutta takuuvarmoja leffatärppejä tonttuhommailun ajaksi. Joulun alla kiinnostaa varmasti myös Alone for Christmas -elokuva, joka kertoo vahingossa kotiin jääneestä koirasta, jonka perhe matkusti muualle joulunviettoon.

Tämän jo aiemmin kerroinkin, mutta Watson -palvelussa on mahdollista laittaa lapsilukko niin,  että valikko näyttää vain lapsille sallitut elokuvat. Toiminto löytyy päävalikon asetukset -valikkokohdasta.

Herra Watsonin voi harhauttaa lahjapaketoinnin (tai koko viikonlopun) ajaksi talviurheilun pariin. MTV Sport talvimaraton on penkkiurheilijan unelma sisältäen mäkihypyn, alppihiihdon, yhdistetyn ja maastohiihdon maailmancupit. Esim. tulevana lauantaina tulee suoraa lähetystä alppihiihdon, mäkihypyn ja hiihdon maailmancupeista koko päivän, ja sama meno sunnuntaina. Siinä ei paljon lahjapaperin rapinat hetkauta.

Esikoistamme ei talviurheilu nappaa, mutta Englannin valioliigan matsit sitäkin enemmän. Vaikka hänen lahjansa on helppo pakattava muutenkin, lahjakortti pelikauppaan, taikka uusi Fifa-peli. Valioliigapelien katselun mahdollistava MTV Total -kanavapaketti  tuli jo syntymäpäivälahjaksi.

Kanavapaketti on kyllä hyvä joululahjaidea esim. ikääntyville vanhemmille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea. Watson on helppokäyttöinen palvelu, joka helpottaa kanavapujottelua.

Nyt takaisin leivontahommiin, puuhakkain terveisin Rva Watson