Oi, ihana Leonardo C Morella!

Vihdoinkin, huokaisin maanantaiaamuna, kun rapakon takaa kantautui tieto Leonardo DiCaprion Oscar -palkinnosta. Olen fiilistellyt voittoa katsomalla sekä Titanic- että Aviator -elokuvat. Molemmat löytyvät muuten veloituksetta C More Play -ohjelmakirjastosta. Olen pitänyt Leoa edelleen nuorukaisena, varmaan johtuen Titanicisita, mutta hänhän onkin jo 41-vuotias, oho.

Palkintopuheessaan tähti otti kantaa mm. ilmaston lämpenemiseen, ja mainitsi miten vaikeaa oli löytää lumisia kuvauslokaatioita The Revenant -elokuvaan. Meillä lunta vielä sentään etelää myöten on, mutta hiihtolomalaiset söivät kuulemma munkit loppuun Paloheinässä, tiesi Helsingin Sanomat kertoa.

Viikon Makuunin ensi-iltaelokuvan tapahtumat sijoittuvat pohjoiseen, mutta lunta ei tällä kertaa nähdä, sillä Napapiirin sankarit 2 -leffassa seikkaillaan yöttömässä yössä. “Tikipoksi” ei ole enää hukassa, vaan jotain muuta paljon tärkeämpää.


Napapiirin sankarit 2 Watsonin Makuuni-vuokraamossa

Kevätauringon myötä sarjojen katselu on jäänyt vähän vähemmälle, mutta nyt aion ottaa haltuun Girls -sarjan vitoskauden, joka sekin löytyy C More -kirjastosta. Suosikkihupiani on kauhistella Hannahin asuvalintoja. Tosielämässä näyttelijäohjaaja Lena Dunham on noussut nuorten naisten ääneksi, ja hän on suosittu puhuja erilaisissa tilaisuuksissa. Tällä hetkellä hän on mukana Hillary Clintonin vaalikampanjassa. 

Nyt jatkan Oscar -pukujen tutkailua, palaillaan! 

Rva Watson