Disney Channel

Disney Channel on suunnattu 3-14-vuotiaille, mutta sopii myös koko perheelle. Kanava näyttää piirrettyjä lastenohjelmia ja viihdyttäviä tv-sarjoja, jotka käsittelevät perhesuhteita, koulua ja ystävyyttä.

Täältä löydät myös parhaat Disney-klassikot, kuten Leijonakuningas, DuckTales ja Autot, sekä lasten tv-suosikkeja, kuten Soy Luna, Descendants 2 ja suosittu tv-sarja Kaksin karkuteillä.

Kanava lähettää ohjelmaa ympäri vuorokauden. Suosituimmat sarjat ovat suomeksi dubattuja, osassa ohjelmissa on suomenkielinen tekstitys.

Disney XD

Disney XD on kaikille niille, jotka pitävät piirretyistä, toiminnasta ja huumorista, mutta se on suunnattu etenkin 6-12-vuotiaille.

Kanava tarjoaa vauhdikasta viihdettä: piirrettyjä supersankareita, kuten Ultimate Spider-Man, ja hauskoja komediasarjoja, kuten Finias ja Ferb sekä Pilavitkuttajat.

Disney XD lähettää joka päivä klo 06.00-22.00. Osa ohjelmista on joko dubattu tai tekstitetty suomeksi.

Disney Junior

Disney junior on suunnattu kaikkein nuorimmille (2-6-vuotiaille), mutta myös vanhemmille, joita kiinnostaa Disneyn tarinat ja hahmot – klassisista tuoreimpiin.

Kanavalla Disneyn tarinat ja rakastetut hahmot yhdistetään leikkisään oppimiseen: yksinkertaista matematiikkaa, kieliä, sosiaalisia taitoja, terveellistä elämäntapaa ja paljon muuta.

Kanava lähettää joka päivä klo 05.00-23.00. Suosituimmat sarjat ovat suomeksi dubattuja, osassa ohjelmissa on suomenkielinen tekstitys.