Med Watson kan du titta på och spela in tv-kanaler, beställa betalkanaler och hyra nya filmer från Makuuni.

Testa en månad gratis

Nyhetsfilmer från Watsons Makuuni

Hyr nyhetsfilmer från Watsons Makuuni och titta på vilken enhet som helst; dator, surfplatta, smarttelefon eller TV, som du laddat en Watson smart-tv-app till. Watson Makuuni-uthyrningen är öppen 24/7 och du kan se en hyrd film i 48 h. 

 

Testa en månad gratis och hyr

HÄMTA WATSONAPPEN I DIN TV.

Titta på och spela in tv-kanaler, beställ betalkanaler och hyr nya filmer i Makuuni, direkt i din tv – utan extra utrustning. I HD-kvalitet!

Watson-appen kan laddas till flera tv-modeller: LG SmartTV (webOS 1.0 och 2.0), Samsung SmartTV (modellerna 2013–2014), Finlux/Luxor/Procaster SmartTV, Sony AndroidTV och Philips AndroidTV.

Prova Watson en månad gratis: skapa användarkoder till Watson och ladda Watson-appen till din tv nu genast. 

Läs mer och beställ

WATSON I DIN TV

Watson samlar det väsentligaste underhållningsutbudet i en enda tjänst. Med Watson kan du titta på och spela in tv-kanaler, beställa betalkanaler och hyra nya filmer från Makuuni. Du kan använda Watson i din dator, surfplatta och smarttelefon, och i din smart-tv om du hämtar Watsonappen till den. Watson är det lättaste sättet att få hd-sändningar i din tv.

Watson fungerar överallt där du har tillgång till bredband eller wifi. Med Watson får du ett halvt års obegränsad lagring och rätt att titta på kanalerna i alla enheter som stöds.

Testa en månad gratisl
Watson På TV!
The Lego Batman Movie

Watson rekommenderar: The Lego Batman Movie

Vi är tillbaka i Gotham city och en värld uppbyggd av Lego. Bruce Wayne har som vanligt uppgiften att försvara sin älskade stad mot de hot hamnar i hans väg. Till hjälp har han sin betjänt och gode vän Alfred som städar upp efter det som Bruce lämnar efter sig. Förutom att han ständigt ska tampas mot Bane, Joker, Two-face och Catwoman har han nu av misstag lyckats adoptera ett större problem.

The Lego Batman Movie nu i Watsons Makuuni. Hyr den och på vilken enhet som helst; dator, surfplatta, smarttelefon eller tv, som du laddat en Watson smart-tv-app till. Watson Makuuni-uthyrningen är öppen 24/7 och du kan se en film som du hyrt i 48 h.

Testa en månad gratis och hyr
Farang, säsong 1. på C More.

C More – mera nöje, med C More programbibliotek.

Oavsett om du planerar ett film- eller seriemaraton garanterar C Mores mångsidiga kanaler att det alltid finns något att titta på. Som C More-abonnent får du också C Mores programbibliotek för samma pris – och det är ett bibliotek i ordets rätta bemärkelse!
I C More programbibliotek finns nämligen precis så mycket serier och filmer som du orkar se. Och bäst av allt, du kan titta i alla dina enheter!

Börja här