Entusiasm bland männen i familjen Watson

Familjen Watson har tillfrisknat, och jo, det märks. Tonåringen har knappt synts till hemma, eftersom han har fullt upp med skolan och fotbollsträningarna.
 
På lördagar hålls han trots allt stilla så pass länge att han hinner se ungefär en match i engelska Premier League. Lördagen den 19 september är det Chelsea och Arsenal som möts. Det är förstås ett intressant möte, men inte på långa vägar lika intressant som thrillern lördagen därpå, när Tottenham gästas av tonåringens favoritlag Manchester City.

 

Sonen tycker givetvis att matcherna i Premier League är det bästa med Watson. Som tur är så är han ingen hockeynörd. Annars skulle vi få se massvis med kvalitetshockey i Champions Hockey League den här månaden. CHL-slutspelet startar den 22 september.

Också herr Watson kan vara en riktig sportfanatiker ibland, men på sistone har han böjt sig för fruns vilja och sett till och med Downton Abbey. Han säger sig ha blivit tvingad till det, men i verkligheten så är han mer intresserad av intrigerna på lantgodset än av historien.
 
Dansk-svenska kriminalserien Bron fortsätter den 27 september, något som vi verkligen väntat på eftersom Bron innebär tid på tu man hand för oss. Inte skulle jag våga kolla på Bron utan herr Watson heller, så pass spännande är serien. Om du aktiverar funktionen "Spela alltid in" för Bron i tv-tjänsten Watson, så hittar du sedan alla avsnitt i en skild mapp. Praktiskt!
 
Nu när det blivit höst så har herr Watson börjat drömma om en ny tv. Även om Watsons box är riktigt liten, så var min ettåriga systerdotter så pass intresserad av den när hon besökte oss att det nästan inte blev något tv-tittande för herrn i huset. Lösningen på problemet skulle alltså vara en ny Samsung Smart TV med Watson-appen färdigt i teven. Och Samsungs tv-apparater har tydligen en otrolig betraktningsvinkel, vad det nu kan betyda. Funderingarna är sådana att det är rätt troligt att jag på lördag i stället för att se Premier League får höra på makens jämförelser av Smart TV-egenskaper och annat tekniknörderi.

Fru Watson, med kaffemuggen i högsta hugg
 
PS. Själv kan jag knappt vänta tills i morgon, då Posse börjar på MTV3 igen. Det blir säkert vanvettigt kul som vanligt.