Halloj!

Hos oss är det dags för en klassisk tjejhelg med friluftsliv, fnitter, filmer och sockerfylla, alltså kvalitetstid tillsammans med min dotter.
 
Vi är helt ensamma och tänker njuta av varje ögonblick. Vi börjar på lördag morgon med att öppna C More Play i surfplattan, eftersom det hör till traditionerna under tjejhelgen att ligga och dra sig i sängen så länge som möjligt tills vi blir vrålhungriga. Först tittar vi förstås på Lego Friends!
 
Jag har förhoppningar om att det härliga höstvädret fortsätter och att vi på dagen kan åka på cykelutfärd till det närbelägna caféet som serverar rawkakor. Vi tjejer gillar dem! På hemvägen kan det hända att vi cyklar via Makuunis fysiska butik för att köpa lösgodis. Varje gång jag står i en riktig filmuthyrningsbutik, blir jag allt gladare över att jag kan hyra filmer från Makuuni hemma i soffan. Jag har alltid tillgång till filmen, den är aldrig slut i hyllan och jag behöver inte komma ihåg att lämna tillbaka den.
 
Dessutom går det att hyra följande filmer för en euro filmen i Watson torsdag till söndag den här veckan:
1) Big Game
2) Divergent – Insurgent
3) Napapiirin Sankarit, vars andra del precis gått upp på bio.
 
Alltså, varje film bara 1 €/st., och nu har tiden som du kan se Makuunis hyrfilmer förlängts från 24 till 48 timmar!
 
Den hyrfilm som vi väljer i Makuuni är på dotterns begäran ändå den finska filmen Onneli ja Anneli; jag har tappat räkningen på hur många gånger vi sett den. Filmen är förtjusande och får en uppföljare som snart kommer på bio. Innan dess måste vi absolut komma i stämning genom att se den första filmen om flickorna Onneli och Anneli.

 

Den yngre av oss orkar knappast stanna uppe lika länge på kvällen, så jag tänkte slänga mig på soffan och ha Solsidan-maraton. Det går inte att få för mycket av den här svenska serien. Visst brukar du också kolla på Ove, Fredde, Mickan och de andra? Om inte, så kan du börja titta nu i C More Play.
 
Trevlig helg!
Fru Watson