Hej

Jag vill gärna presentera mig för er. Jag är fru Watson, en 35-årig arbetande mamma. Jag håller på med sysslor i hemmet, reser, inreder och motionerar. Eller åtminstone drömmer jag om att göra allt det här. I verkligheten ser jag hellre serier och filmer som handlar om de här sakerna på tv. Min familj består av tre barn (5, 9 och 13 år), man och hund.

I min blogg kommer jag att berätta vad det lönar sig att kolla på i underhållningstjänsten Watson. Jag kommer också att rekommendera filmer för vuxna och barn i olika åldrar. Varje vecka berättar jag inte bara om min vardag utan också om vad min man tittar på i Watson. Han vet vad som är på gång och vad som är veckans snackisar. Dessutom är han väldigt intresserad av Watsons tekniska aspekter.

Eftersom jag lever ett hektiskt liv, hinner jag inte alltid se mina favoritprogram live eller ens komma ihåg att spela in dem, så jag använder inspelningsfunktionerna. Med dem kan jag gå tillbaka i tiden och kolla på mina favoritprogram när det passar mig. Jag vill att min tonåring ska lära sig språk, så till tonåringen söker jag efter program också på utländska tv-kanaler. Jag följer med vad min lågstadieelev ser på tv och hjälper till med att välja lämpliga program. Min yngsta trivs bäst med att titta på tecknat, men ibland är det svårt att veta vilka program som passar i just den åldern. Jag kommer att tipsa också er om de här sakerna.

Efter att ha använt Watson i mobilen och surfplattan på sommarstugan, ville jag krypa upp i soffhörnet hemma och kolla på filmer och serier i en gammal hederlig tv. Därför började jag använda Watsons box. Det var överraskande lätt att installera boxen, och att den dessutom är liten (och vit) är ju ett stort plus. Jag erkänner att jag är dålig på att läsa bruksanvisningar. När jag hade kopplat boxen till det trådlösa nätet, dök det genast upp tydliga anvisningar om hur installationen går till på tv-skärmen. 

     


Jag klarade installationen galant och så härligt det är att se filmer på en stor skärm nu. 

 

 

Det här var min presentation. Du är välkommen att läsa mina tips i bloggen!

Fru Watson