Hyr och titta på en film via Watson Makuuni.

Hyr och titta på en film via Watson Makuuni.

Watson erbjuder tv-underhållning till alla enheter precis där du är. Med Watson hyr du enkelt toppenfilmer från Watsons Makuuni hyrfilmer och kan titta på dem med vilken enhet som helst.  Med surfplattan, datorn, mobilen eller SmartTV:ns Watson-app. Börja till exempel med en enhet och fortsätt med en annan.

  • Makuunis filmnyheter för småpengar - även HD.
  • Tillgång till hyrfilmer 24/7, filmerna kan ses 48 h
  • Filmerna är tillgängliga med alla enheter.
  • Filmernas pris från 0,33 €
  • Över 20 tv-kanaler
  • Obegränsat med lagringsutrymme för ett halvt år
  • Du kan använda ett användarlösenord i fem enheter
  • Med alla utrustning 
  • Testa på Watson i en månad och hyr filmer från 0,33 €!
Hyr och titta på en film via Watson Makuuni.
Fast & Furious 8

Veckans premiär: Fast & Furious 8

Dom (Vin Diesel) och Letty (Michelle Rodriguez) har äntligen kommit iväg på sin smekmånad efter ett fantastiskt bröllop. Brian och Mia har valt att helt pensionera sig från det hårda och slitsamma liv de tidigare levt. Och resten av gänget som en gång fyllde gatorna med snabba bilar har hittat tillbaka till ett någorlunda normalt liv. Men när allt verkar vara lugnt och de tror att de äntligen har hittat tillbaka till ett lugnt och harmoniskt liv, då dyker en okänd kvinna upp. Cipher (Charlize Theron) har vänt upp och ned på Dom’s tankar och värderingar. Vad han en gång såg som familj har han nu satt sig emot för att följa Chipher’s förödande planer. Men trots att de går på full attack mot det som de en gång såg som en familj ger de inte upp. Letty tror att det ligger något skumt bakom Dom’s plötsliga förändring och får med sig det gamla gänget tillbaka in i matchen. Men nu har de plötsligt en helt ny motståndare att slåss mot och de medel hon använder sig av är inget någon av de är vana vid att slåss mot. F. Gary Gray sitter bakom ratten som regissör bakom denna actionspäckade bilfilm. Med skådespelare som Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Jason Statham och Dwayne Johnson blir det en klassisk uppföljare av The Fast And The Furious Filmerna. 

Fast & Furious 8 nu i Watsons Makuuni. Hyr den och på vilken enhet som helst; dator, surfplatta, smarttelefon eller tv, som du laddat en Watson smart-tv-app till. Watson Makuuni-uthyrningen är öppen 24/7 och du kan se en film som du hyrt i 48 h.

Skapa ett användarkonto