Support

Ångerrätt av distansförsäljning

Avtalet som du har ingått genom distansförsäljning har 14 dagars ångerrätt. Om du beslutar att säga upp avtalet du ingått, ska du fylla i meddelandet om ånger (frånträde) nedan. Då du säger upp avtalet, ska utrustningen som ingick i avtalet returneras senast 14 dagar från det att meddelandet om ånger lämnades. Du lägger väl märke till att digitalt innehåll, såsom till exempel videorna som kan beställas i menyn Hyrfilmer, inte har någon ångerrätt.

Om du har tagit i bruk utrustningen under ångerfristen (tiden som du har på dig att ångra köpet) och ångrar avtalet, ansvarar du för värdeminskningen på utrustningen. Värdeminskningen till följd av att utrustningen har tagits i bruk är 30 % av utrustningens värde. Om utrustningen är osäljbar ansvarar du för hela dess värde. Vi fakturerar värdeminskningen till följd av att utrustningen har tagits i bruk eller värdet för osäljbar utrustning av dig i efterskott.

Ångerblankett

För att vi ska kunna hantera ditt meddelande om ånger, fyll i punkterna som rör avtalet mycket noga. Anvisningar för retur av enheten får du då vi mottagit din ångerblankett.

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Image CAPTCHA