Hårt och högt

Vi har redan kommit en bra bit in i mars, och i synnerhet herr Watsons vårliga fart har ökat i samma takt som Kimi Räikkönens och Barcelonas testframgångar. Herrn har redan en glupande längtan efter starten på Formel 1-säsongen och fredagen den 18 mars, då den första träningssessionen i den australiensiska deltävlingen drar i gång. Snart är tv-rummet ännu en gång fyllt av Maranellos röda hingstar vartannat veckoslut, när pojkarna tar hem sina kompisar för att titta på tävlingarna i direktsändning på MTV Max! :)
 
Dessförinnan ökar varvtalen till följd av Mission: Impossible – Rouge Nation (12.3 kl. 00.30 C More Hits, kl. 22.00 C More First), där Tom Cruise ännu en gång iklär sig rollen som Ethan Hunt och tar sig an en uppgift som naturligtvis är farlig. Nu hör alla redan signaturmelodin, inte sant! Tycka vad man vill om Tom Cruise, men i de här filmerna är han rätt man på rätt plats och helt oersättlig. De tidigare delarna i filmserien har jag förstås sett, men nu passar det bra att lägga till också den senaste delen på listan över sedda filmer.

https://www.youtube.com/watch?v=pXwaKB7YOjw

Actionsekvenserna och de farliga situationerna bara fortsätter... Den nyaste James Bond-filmen, SPECTRE, finns redan i Makuunis utbud av hyrfilmer, men jag fick nys om att Tom Hiddleston, som enligt ryktena är nästa Bond, just nu har intagit C More Play i serien The Night Manager. Det är fråga om en helt ny serie i åtta delar, där bara ett par avsnitt har kommit ut. Tematiskt sett är kombinationen av stormaktspolitik, vapenhandel och före detta soldater kanske inte den främsta innovationen i världen när det gäller intriger, men serien har fått mycket bra kritik. Det första avsnittet utspelar sig mitt under det intensivaste skedet av arabvåren, när information om hemliga vapenaffärer utbyts på ett hotell i Kairo och nattportieren råkar höra. Fru Watson bokar härmed soffan...


Photo credit: Francois Duhamel Copyright: © 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Danjaq, LLC and Columbia Pictures Industries, Inc. All rights reserved. 
https://www.youtube.com/watch?v=z4UDNzXD3qA

Det är alltså action och faror som gäller den här månaden! Nå, som tur är knackar påsken snart på dörren, så att man kanske får ta det lite lugnare.

Fru Watson

PS.

Förra veckan kunde jag berätta om Leonardo DiCaprio, och nu kommer The Wolf of Wall Street, som har regisserats av Martin Scorsese, på C More First den 19 mars kl. 22.00. Den här filmen är svartare än svart och en (tragi)komisk skildring av pengars makt och styrka. Giriga Leonardo krafsar åt sig så att han har! Eller? På nåt sätt befinner vi oss nu väldigt långt från måttlighet och klimatproblem, men å andra sidan får man förstås fram det egentliga budskapet också genom att överdriva på det här sättet...

https://www.youtube.com/watch?v=iszwuX1AK6A