ETT VARDAGSRUM UTAN TEVE?

Jag är en riktig inredningsfanatiker och söker hela tiden nya idéer till vårt hem. Nu när midvintermörkret närmar sig når pysslandet och fixandet hemma helt nya sfärer; jag placerar ut levande ljus och kuddar överallt i hemmet.
 
Jag älskar vårt hem, men i vardagsrummet finns ett problem. Det är svårt att hitta en bra plats för teven. Jag gillar inte den traditionella konstellationen med soffgrupp och tv-bänk. I nåt skede vill jag faktiskt slopa tv-apparaten i vardagsrummet helt och hållet. Herr Watson är fortfarande eld och lågor över smart-tv och håller inte med mig. Jag försökte förklara att det skulle bli som i ett modernt kontor, där var och en tar sin laptop med sig till ett ledigt arbetsställe, men herr Watson är inte redo att ge upp sin ståndpunkt än.
 
Själv tar jag laptoppen eller surfplattan med mig lite vart som helst i hemmet, myser i någon vrå under en filt medan jag tittar. Bäst gillar jag att samla några extra kuddar i vår stora dubbelsäng, så det blir riktigt skönt och lugnt. Överst på listan över filmer som ska ses är den brittiska komedin Love, Rosie. Den finns i C More Plays programbibliotek och berättar om två barndomsvänner som inser att de älskar varandra. Precis vad som behövs för att pigga upp en dyster novemberkväll.
C More Play är också toppen för såna som älskar serier, där finns allt från svenska deckare till Game of Thrones. C More Play är gratis för dem som beställer på MTV Total-paketet.

 

Jag har själv nästan helt slutat titta på program i teven. I tv-tjänsten Watson, på laptoppen eller plattan, ser jag genast vad som visas på vilken kanal för tillfället. Dessutom ser jag vilka nya filmer som finns i Makuuni och våra egna inspelningar.
 Tv-tittandet befinner sig verkligen i ett brytningsskede. Watson ger mest möjligheter, eftersom Watson har fria kanaler, möjlighet att spela in, hyrfilmer och betalkanalpaket. Det är praktiskt när allt finns på samma adress, oavsett var du själv är.
 
Skulle du kunna göra dig av med teven i vardagsrummet?
 
undrar Fru Watson, som själv är hänförd av tanken.