Hej igen

Jag haft så bråttom med julförberedelserna senaste veckan att jag inte ens haft tid att se på Watson så mycket. Nu börjar julförberedelserna att vara nästan klara. Julklapparna skaffade, maten gjord, bakverk bakade, pyntandet klart och de flesta inköpen gjorda. Jag har sökt inspiration till julförberedelserna genom att se på det härligt juliga programmet Jul med Ernst från Sveriges TV4. Jultidens program ger fina ideér till hemmet och nya julrecept, som inspirerar matlagningen och man testar nya recept och råvaror.

Barnen är på jullov och till dem har jag gett lite mera lov att se på Watson. Äldsta barnet hade en videoeftermiddag med sina kompisar och de såg på filmen Näkijän tytär.
Filmen handlar om den 11-åriga Dina, som lever tillsammans med sin mor, sin bror Davin och sin syster Melli. Dina har ärvt sin mors siarögon. Hon har inga vänner, för det är svårt att vara vän med en siare, som du inte kan se i ögonen. Dina har en gåva att se människors onda gärningar genom att se människor i ögonen och samtidigt få människorna att ångra vad de gjort.


Näkijän tytär  film i Watson Makuuni

De yngre barnen har med sina kompisar sett på filmen Pojken med guldbyxorna. Filmen berättar om den svenska pojken Mats som på sitt sommarlov hittar ett par byxor med fickor ur vilka man kan plocka ut ändlöst med pengar. Mats förverkligar förstås alla sina drömmar med dessa pengar, han köper till exempel en segelbåt tillsammans med sin far.


Pojken med guldbyxorna – film i Watson Makuuni

Efter julafton tar jag på mig ullstrumporna och kryper under filten i mitt hörn av soffan. Jag beslöt med barnen att vi åtminstone ska se den förtjusande Paddingtonfilmen. Med Herr Watson kommer jag säkert också att se andra filmer.
Alldeles speciellt väntar Herr Watson på den Tysk-Österrikiska backveckan, som börjar på MTV Sport 28.12. Ni minns väl att Watson frivisar MTV Fakta den här veckan?
 
En riktigt skön och avkopplande jul till er alla. Ät gott och kom ihåg att slappa.
 
Julhälsningar från
 
Fru Watson