Tramsigheter utlovas!

I den här bloggen har man kunnat följa med på nära håll hur föräldrarna, barnen och hela familjen Watson har lagt rabarber på Watson. Och äntligen får jag ha hemmet och Watson helt i fred, åtminstone ett litet tag. Mister W tar alltså barnen med sig för att hälsa på släkten över helgen, och jag får kvalitetstid att slösa på, ah, mig själv och naturligtvis mina kära vänner!

Allt är klart till fredagskvällen. Bastubad och en rejäl kvällsbrunch (finns det nåt sånt?), frukt, ost och vin tillsammans med mina bästa vänner. Och vem mer är inbjuden? Jo, Pierce Brosnan!!!
 
Just fredagen den 12 februari kommer Den engelska romantikern i Watsontjänsten. I den spelar Pierce Brosnan professor Richard Haig, som är en uppskattad professor på Trinity College. Upplägget verkar nästan för perfekt för en romantisk komedi – professorn undervisar naturligtvis i poesi från romantiken. Och som man kanske kunde gissa förverkligar vår engelska professor kvällstid sina romantiska drömmar med unga kvinnliga studenter (bl.a. Salma Hayek och Jessica Alba). När den senaste flickvännen avslöjar att hon är gravid blir den evige ungkarlen alldeles ifrån sig, eftersom han just har förälskat sig i hennes gudomligt vackra syster ... Jag står kanske inte ut, man skulle inte kunna hitta på nåt bättre sätt att tillbringa en kväll på för en grupp tjejer som är sugna på något tramsigt som motvikt till alla löprundor och andra aktiviteter i januari.


https://www.youtube.com/watch?v=lkJuXPIdpG8

Barnen tar naturligtvis med sig sin pekplatta på den långa bilresan och får troligtvis tiden att gå med gamla favoriter. Och det skulle inte förvåna mig det minsta om de på hemresan diskuterar lördagens färgglada film Rio 2 (C More First 13.2, kl. 16.05) i baksätet och funderar på hur den där bulldoggen kan dregla så mycket!


 
Herr W förkunnade kategoriskt att han inte behöver Watson för att ha roligt under veckoslutet, men blev ändå betänksam när jag antydde att Leicester visst spelar bortamatch mot Arsenal söndagen den 14 februari på MTV Sport 1 ... Han kommer nog att packa ner sin bärbara dator i smyg ...
 
Ha en trevlig väntan på veckoslutet!
ö. Fru W